• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.10.2022

13:37

SPASIO JE BAKI NA ULICI ŽIVOT, A ONDA SE NJEGOV PREOKRENUO! Ovo je dokaz da se dobra dela ISPLATE!

Freepik.com

Zanimljivosti

SPASIO JE BAKI NA ULICI ŽIVOT, A ONDA SE NJEGOV PREOKRENUO! Ovo je dokaz da se dobra dela ISPLATE!

Podeli vest

Nakon što je baki spasio život, dečko je našao ljubav i to sa njenom unukom

Iako na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, najčešće mogu da se pročitaju razne porodične nesreće i drame, ovaj put smo naišli na divnu, toplu, ljudsku priču.

Jedna majka je uzbuđeno i presrećno objavila kako je njen sin našao devojku, ali način na koji su se ovo dvoje mladih spojili, je veoma dirljiv i neobičan.

Dečko je zapravo spasio jednoj baki život i tako upoznao devojku, njenu unuku, koja je preokrenula i upotpunila njegov:

- Kada je sin želeo da se osamostali prodali smo veliki stan i kupili dva mala. U zgradi gde smo se muž i ja doselili je komšiluk baš fin, naročito smo bliski sa komšijama prekoputa. Jednog dana, komšinica mi se pohvali kako ćerka (koja takođe ne živi s njima) konačno ima normalnog dečka. Upoznali su se tako što je šetala sa bakom i baki je pozlilo na ulici. Devojka se uplašila i od panike nije mogla ništa da preduzme. Tada im prilazi dečko, pruža baki prvu pomoć i zove hitnu i ostavlja devojci svoj broj telefona, da mu javi kako je baka. Tako su počeli da izlaze. Dva meseca kasnije sin nas upoznaje sa svojom devojkom i ja sa slika prepoznam da je to komšinicina ćerka. Vidim deca srećna, zadovoljna, blistaju oboje. Ona naravno fina, kakva bi i bila pored onakve majke! Tada shvatim da je moj sin spasio život njenoj baki! Koliko smo se puta čuli, nikada to nije ni spomenuo. Preponosna sam na njega, Moja uloga majke je ispunjena. Deco, želim vam svu sreću! Neka vas bog čuva - napisala je ova žena, a onda su krenuli komentari:

Foto: Pixabay

Baka i unuka

- Bože dragi,odavno nisam pročitala ništa lepše. Neka ste živi, zdravi i srećni, vi i vaša deca.

- Ljudi ne veruju u lepe stvari, ali zato kad neko kaže da je komšinica bila s oženjenim – u to svi poveruju, bez dokaza i pljuju je. Gde ste tad da pišete kako ne verujete u to?! U takve tračeve verujete, a u ovo ne? Koliko smo dno kao društvo. Crno ispod nokta je svetlije od ovakvih ljudi.

- Baš divno, stvarno.

- Drago mi je da postoje prave ljubavi i roditelji, koji se istinski raduju i puštaju decu da žive po svojim pravilima. Želim vam svima da još dugo budete srećni.

- Evo sva se naježih od sreće i dragosti koju sam osetila! Bravo majko! Svu sreću vam svima želim!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija