• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.10.2022

08:00

DAN PRED SVADBU SAZNALA ZA PREVARU! Buduća kuma spavala s mladoženjom - "Gde je ta KARMA?"

Zanimljivosti

DAN PRED SVADBU SAZNALA ZA PREVARU! Buduća kuma spavala s mladoženjom - "Gde je ta KARMA?"

Podeli vest

Devojka otkrila kako joj je tadašnja drugarica priznala da je bila s njenim verenikom, ali i da su sada oni u braku

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila svoju tužnu priču. 

Naime, dan pred venčanje, devojka koja je trebalo da joj bude kuma je priznala da je spavala s njenim verenikom:

- Pre 10 godina je trebalo da se udam. Zaljubljena do ušiju. Moja tadašnja drugarica je trebalo da mi bude kuma, dan pred svadbu mi kaže da ne može da izdrži i da mora da mi prizna da je spavala sa mojim verenikom i da ga voli. Ostatak tog meseca mi je u magli, sećam se samo vrištanja, plakanja i toga da sam završila u hitnoj. Njih dvoje su nakon par godina od toga završili u braku. Pozlilo mi je kada sam čula da ju je oženio. Evo, srećni su i imaju dvoje dece, a ja sam i dalje nesrećna i ne ide mi ništa u životu. Gde je ta čuvena karma o kojoj često slušam - pitala je ova devojka, a onda dobila i odgovore:

- Pa za početak: ona živi sa prevarantom (početak njene veze sa njim je bio loš, jer ga je delila svesno sa drugom ženom, bljak), a tebe tek čeka tvoja sudbina (u vidu normalnog, poštenog i zrelog muškarca).

Foto: Shutterstock

mlada

- Koliko zapravo moraš da budeš odvratna osoba, da tako nešto uradiš svojoj drugarici. Trebalo je da ti bude kuma, a ona spavala sa njim. Žao mi te je, duša me je zabolela dok sam ovo čitala. Ajde manje više zbog njih, ali ti nisi našla sreću i zbog toga mi je mnogo žao. Nisam mislila da nešto može ovako da me potrese kao ovo što sam pročitala.

- Nećeš ti biti istinski srećna ako njima nesreća pokuca na vrata. Da izgube sve, da se razvedu, ne daj bože da neko strada, tebi to neće doneti apsolutno ništa, pa ni srećan i lep život. Moraš da se izboriš za sebe, a njih da ostaviš u prošlosti. Potraži stručnu pomoć, jer čekati karmu ili pravdu ne vredi.

Šta biste joj vi savetovali?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17