• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

12.10.2022

11:21

PRIRODNI TRETMAN ZA SJAJ KOSE! Pirinčanoj vodi dodajte OVU VOĆKU i samo isperite - razlika se vidi, skoro pa ODMAH! (VIDEO)

pexels.com

Zanimljivosti

PRIRODNI TRETMAN ZA SJAJ KOSE! Pirinčanoj vodi dodajte OVU VOĆKU i samo isperite - razlika se vidi, skoro pa ODMAH! (VIDEO)

Podeli vest

Sve što vam je potrebno kako biste pojačali prirodni sjaj vaše kose jesu pirinčana voda i pomorandža

Nema sumnje da svaka devojka voli da ima lepu i negovanu kosu. Međutim, iako vam možda deluje da je za tako nešto potrebno previše vremena i ulaganja, ne biste bili u pravu. 

Sve što vam je potrebno jeste prava nega, prilagođena upravo vama. 

Ipak, postoje razni, univerzalni recepti, koji će vam pomoći da dođete do željenog rezultata. Jedan od njih je i korišćenje pirinčane vode, ali uz manju modifikaciju.

I dok jedni tvrde da ona ne čini baš ništa za vas, drugi se kunu u ovu prirodnu recepturu, a među njima je i influenserka za lepotu Madina Mina.

Ona je na svom Instagramu pokazala na koji način koristi pirinčanu vodu i pomorandžu

Sve što treba da uradite jeste da sipate pirinač u šerpicu, prelijete ga vodom, izmešate i ostavite da malo odsoji, potom dodajte isečenu koricu pomorandže i ostavite da prokuva. Dobro iscedite, sačekajte da se malo prohladi, pa sipajte duž cele kose.

Nakon toga je dovoljno samo da isperete vodom (malo hladnijom) i to je to. 

Rezultati i pojačani sjaj ćete sigurno videti veoma brzo. 

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija