• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

11:24

SKANDAL U RESTORANU! Popularnog VODITELJA izbacili napolje -  vlasnik u ŠOKU: Nadaren komičar, ali kreten od čoveka (FOTO)

Zanimljivosti

SKANDAL U RESTORANU! Popularnog VODITELJA izbacili napolje - vlasnik u ŠOKU: Nadaren komičar, ali kreten od čoveka (FOTO)

Podeli vest

Slavni televizijski voditelj Džejms Korden (44) izbačen je iz poznatog restorana "Balthazar" u Njujorku, a vlasnik Kit Meknali ga je nazvao "kretenom od čoveka"

 - Džejms Korden je vrlo nadaren komičar, ali je kreten od čoveka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u "Balthazaru" otkad je restoran otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek odnosi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre par godina u mom bivšem restoranu, Kafe Luksemburgu - započeo je Meknali u objavi na Instagramu pa naveo neke primere bezobzirnog ponašanja komičara.

 - Džejms Korden je u junu bio ovde za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, neretko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku Baltazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: 'Daj nam novu turu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića do sad. Napisaću vam negativnu recenziju! -  nastavio je Meknali.

 

 

 - Džejms Korden je bio u Baltazaru 9. oktobra sa svojom ženom. Tražio je spoljašnji sto pa je dobio sto 301. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanaca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao njihovu poslužiteljku, M.K., i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešanih sa žumancem -  ispričao je vlasnik.

 - M.K. je obavestila menadžera G. Jelo je u kuhinji ispravljeno, ali je nažalost vraćeno sa domaćim krompirićima umesto sa salatom. Tada je Korden počeo da viče kao lud: Ne možete da radite svoj posao! Ne možete da radite svoj posao! Možda bih ja trebao da uđem u kuhinju i sam napravim omlet.

Naime, vlasnik je zaključio priču:

"M.K. se izvinila i dovela G do stola. Vratio je jelo i nakon toga je sve bilo u redu. Dao im je promotivne čaše šampanjca da izgladi situaciju. G je rekao da je Korden bio prijatan prema njemu, ali odvratan prema M.K., koja je bila vrlo potresena, ali je profesionalno, kakva i jeste, završila smenu."

Neprijatan i bezobrazan 

Navodno svi u Holivudu znaju da je Korden neprijatan i bezobrazan te je takvo njegovo ponašanje jedan od razloga napuštanja emisije "The Late Late Show". 

Nakon objave vlasnika restorana Kita Meknalija, Korden mu se izvinio.

 - Sve mu je oprošteno. Verujem u drugu priliku. Džejms, dođi kad god poželiš -  objavio je Kit.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija