• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.10.2022

14:51

NISAM ZNALA KAKAV ODNOS IMA S RODITELJIMA! Devojka se udala, pa otkrila ZABRINJAVAJUĆU stvar - ne shvatam tu OPSEDNUTOST!

Shutterstock

Zanimljivosti

NISAM ZNALA KAKAV ODNOS IMA S RODITELJIMA! Devojka se udala, pa otkrila ZABRINJAVAJUĆU stvar - ne shvatam tu OPSEDNUTOST!

Podeli vest

Jedna devojka je podelila svoju zabrinutost zbog odnosa koji njen muž ima sa svojim roditeljima - stalno im "referiše" gde su i šta rade

Porodični odnosi umeju da budu poprilično komplikovani i ukoliko niste od samog starta upućeni u dinamiku odnosa vašeg partnera i njegovih roditelja, kasnije vam to može predstavljati problem.

Jedna žena je na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, podelila svoju trenutnu situaciju:

- Dok se nisam udala, nisam znala kakav odnos moj muž ima sa svojim roditeljima. Nisam neko ko želi ikog da razdvaja, ali ne mogu da verujem da odrasla osoba mora da se javlja ujutru kad ustane, pa da ga pitaju u podne šta radi, poslepodne opet šta radi, predveče, naveče, pred spavanje isto pitanje šta radi… Ako negde odemo, opet poruke stalno s pitanjima gde smo, sad šta radimo. Ja takav odnos s roditeljima nemam, ako se čujemo jednom u toku dana, ne ispituju me šta radim, dok su njegovi počeli da me guše, a on ne vidi nikakav problem u tome da im daje izveštaj svako malo, o tome gde smo i šta smo. Inače je ovako divan prema meni, ali tu stvarno ne znam kako da naučim da me ne dotiče što svaki naš trenutak mora biti podeljen s njima. Ne shvatam tu opsednutost sinom jedincem, od gotovo 30 godina - napisala je jedna žena, a onda su usledili komentari:

- Bićeš i ti jednog dana majka i svekrva, pa će ti se sve to vratiti sa kamatom! Neuzvraćeni pozivi i gluva tišina!

- Bolje da ga zivkaju majka i otac, nego ljubavnica!

- Šta sada, po vama kad se čovek oženi treba da odbaci roditelje? Više mu nisu potrebni? Pa nije u zatvoru, valjda slobodan čovek može slobodno da komunicira sa rođenom majkom - napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

Foto: Shutterstock

majka i sin

- Samo pokušaj da zamisliš kako se osećaju njegovi roditelji, koji su očigeldno imali vrlo blizak odnos i sada odjednom zbog tebe, ne smeju zvati svog sina da porazgovaraju! Svi ste porodica, ne možeš odvojiti čoveka od njegovih roditelja, to je nasilje! Šta tebi to smeta što ga zovu? Smetaju ti prijatelji? Javi se i ti svojoj majci nekada!

- Jedno je briga drugo je iskorišcavanje i Edipov sindorm. Odvojite te stvari već jednom. Briga nije zvati svaki dan...

- Hoćeš da kažeš da si se udala za nekog, a nikad pre niste proveli par dana sami i nikad niste spavali u istoj sobi? Jer ako jeste, znala bi koliko puta ga zovu i ko ga zove ujutru.

Šta biste joj vi savetovali?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija