• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

07.11.2022

08:25

U TOKU NEDELJE VEGAN, VIKENDOM ŠTA POŽELI! Ovako izgleda JELOVNIK Megan Markl!

APfoto

Zanimljivosti

U TOKU NEDELJE VEGAN, VIKENDOM ŠTA POŽELI! Ovako izgleda JELOVNIK Megan Markl!

Podeli vest

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, svako jutro započinje mlakom vodom, sa malo limuna, a ne odriče se ni ugljenih hidrata

Megan Markl je bila glumica, blogerka i aktivistkinja. Nakon venčanja sa princom Harijem, postala je vojvotkinja od Saseksa. Njene titule su se možda promenile, ali jedna stvar ostaje konstantna, a to je Meganin fit izgled.

Njena blistava koža i zategnuto telo možda izgledaju kao da ih postiže bez napora, ali nije tako. Nema sumnje da je Megan ima sreću što se gena tiče, mada i pored toga mora da uloži napore u svoju kondiciju.

Megan je promenila svoje navike u ishrani tokom godina, ali ono što je najviše uticalo na nju je veganska ishrana. Otkako je počela sa ovom vrstom ishrane, oseća se zdravije i energičnije. Ali njena ljubav prema hrani, a posebno prema ugljenim hidratima i morskim plodovima, neće joj dozvoliti da bude stroga u svom režimu ishrane. Zbog toga se drži veganske ishrane tokom nedelje i slobodno jede šta god želi tokom vikenda.

Voli kuvanje i pronašla je zdrave alternative za skoro sve svoje želje, kao što je domaći čips od kelja. Slično tome, zeleni sokovi joj daju više energije od šoljice kafe.

Ishrana Megan Markl ima jednostavan i zdrav pristup. Uključuje mnogo zelenih sokova i hranu kuvanu sa raznim biljem. 

Uprkos svoj zdravoj ishrani, Megan ima jedan "loš obrok" koji mnogo voli, a to su makarone i sir u kutijama. Ona ih zagreje i ubaci malo graška, da u potpunosti uživa u svom omiljenom jelu. Ali morala je da odustane od svih svojih omiljenih poslastica i sledila je strogu dijetu, kako bi ušla u bolju formu za svoje venčanje.

Ovako izgleda njen režim ishrane:

Foto: REUTERS/Hannah McKay

Megan Markl

Rano jutro: mlaka voda sa malo limuna

Doručak:

  • Ovsena kaša sa bananom i agavinim sirupom
  • Omlet pripremljen sa začinskim biljem i sirom
  • Poširana jaja i tost sa avokadom
  • Kolači od borovnice sa ekstra hrskavom slaninom i javorovim sirupom

Ručak:

Salata sa namirnicama bogatim proteinima
Kinoa sa sotiranim lukom, belim lukom i raznim povrćem
Riblji takosi sa punjenim paprikama

Grickalice:

  • Maslac od jabuke i badema
  • Lubenica posuta cimetom
  • Mešani zeleni sok
  • Domaći čips od kelja sa maslinovim uljem

Večera:

  • Piletina kuvana na filipinski način
  • Sveži morski plodovi
  • Testenina
  • Rezanci preliveni tikvicama i sirom, prenosi fabbon.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija