• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

12:25

MADONA POTPUNO POLUDELA, PIJE VODU IZ PSEĆE ČINIJE! BIZARAN potez pevačice će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Zanimljivosti

MADONA POTPUNO POLUDELA, PIJE VODU IZ PSEĆE ČINIJE! BIZARAN potez pevačice će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Podeli vest

Svetski popularna pevačica Madona (64) potopila je društvene mreže i šokirala mnoge kada je objavila video kako kleči i pije vodu iz pseće činije

Madona ne gubi vreme, nakon što je postavila snimak u donjem vešu kako tverkuje, objavila je još jedan čudan video kako pije iz pseće činije.

 

 

Nakon što su mnogi komentarisali da je pevačica počela da preteruje sa čudnim snimcima, ona se oglasila na Instagramu i objavila nadrealni video, na kome je čučnula i pila iz srebrne pseće činije u garaži.

- Garažni bend - napisala je ispod videa za svojih 18,6 miliona pratilaca.

Na video snimku, Madona je zauzimala različite poze oko Kavasaki bicikla, smeštenog u prostranoj garaži. Na snimku nosi jarko zelenu košulju kratkih rukava, crnu košulju dugih rukava, blistave crne vruće pantalone i čizme preko butina sa mrežastim čarapama. Kada je završila sa izvođenjem raznih poza, preselila se na industrijske police sa namirnicama, gde je čučnula da pije iz činije za pse, ispružila se i legla pored nje i izgovorila reči pesme I Wanna Be Your Dog od The Stooges.

Madona je podelila ovaj snimak ubrzo nakon što je poznati reper 50 cent imao komentar na njen provokativan video na Tik Toku.

- Rekao sam vam da je baka na glupostima! Kao devica u 64. LOL - napisao je 50 Cent.

Mnogi smatraju da je Madonino ponašanje zabrinjavajuće, a prema izvoru bliskom svetski poznatoj pevačici, majka šestoro dece ne planira da se promeni.

- Madoni je i uvek će joj biti, izuzetno udobno u sopstvenoj koži, zna ko je iznutra i spolja i nikada se neće izviniti što stoji u sopstvenoj istini. Ona nikada neće prestati da se bori za osnaživanje žena. Veruje da svako ima pravo da se oseća seksi. Godine ne definišu lepotu i ona je ponosna na to kako izgleda i kako se oseća - rekao je insajder.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija