• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.11.2022

17:06

ŠALJE JOJ SRCA, ZA LAKU NOĆ! Devojka podelila da je ZABRINUTA za odnos dečka i njegove majke, a onda je dobila OVE komentare!

Freepik.com

Zanimljivosti

ŠALJE JOJ SRCA, ZA LAKU NOĆ! Devojka podelila da je ZABRINUTA za odnos dečka i njegove majke, a onda je dobila OVE komentare!

Podeli vest

Jedna devojka je otkrila da joj je neobično što njen momak zove svoju majku čak tri puta dnevno, a čak joj šalje i srca za laku noć

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila svoju zabrinutost vezanu za odnos njenog dečka i njegove mame: 

- Moj momak zove svoju majku 3 puta dnevno i šalje joj poruke za laku noć, uz emotikone srca. Meni je to malo neobično za odraslog čoveka od gotovo 30 godina - napisala je ova devojka, a onda je dobila i nekoliko komentara:

- I ja sam majka dva sina, oboje u braku, ne mešam im se, ali im šaljem srce, uz reči "ljubi te majka". Bar dok sam živa.

- Imam 40 plus, čujem se sa mamom više puta dnevno. Oduvek sam imala divan odnos sa roditeljima i nema mi apsolutno veze koliko godina imam, to ništa ne menja. Imam porodicu uzgred i u naše porodične odnose se moja mama ne meša, osim kad joj neko od nas traži savet. Zdrav odnos je ključ.

- Pa moj muž kad se razboli, mama je dolazila da spava sa njim i meri mu temperaturu, kuva čaj... To je majčinska ljubav, sad smo razvedeni, nešto nam baš i nije išlo u braku.

Foto: Shutterstock

majka i sin

- Jesi li sigurna da mu je to majka?

- Ajde žene ne preterujte. Koliko su žene digle uzbunu oko odnosa muža/dečka sa majkom, uskoro će muškarac morati da se razvodi od majke kad nađe ženu. Zna se šta je prihvatljivo ,a šta neprihvatljivo, s tim što danas žene, ako muškarac ode kod roditelja dvaput nedeljno, smatraju neprihvatljivim.

- Pa šta, roditelji treba da se čuvaju i paze dok su živi. Moj momak je isto mnogo vezan za majku i ja isto za moju, tako da mi to uopšte ne smeta. One se nikad nisu mešale u naš odnos, ni jedna, ja se lepo slažem sa njegovom majkom, on sa mojom, i što da ne.

- Možda će nekima zvučati čudno, ali ja se sa svojom svekrvom čujem minimalno 1-2 puta dnevno, pozivi ili poruke...Tako sam isto imala običaj i sa majkom, ali je nažalost preminula, tako da na neki način svekrva popunjava tu prazninu...I mislim da je u redu čuti se svaki dan sa roditeljima, u granicama normale, jer kada ih ne bude više, faliće vam razgovori i možda ćete žaliti, zašto ih niste zvali češce, pa čak i zbog nekih sitnica.

Šta vi mislite o ovome, da li devojka preteruje ili je ipak u pravu što joj je taj odnos dečka i majke čudan?

 BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija