• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

16:24

AKO STAVITE ovaj sastojak u VEŠ MAŠINU dogodiće se nešto NEVEROVATNO!

Zanimljivosti

AKO STAVITE ovaj sastojak u VEŠ MAŠINU dogodiće se nešto NEVEROVATNO!

Podeli vest

Svaka domaćica se barem jednom susrela sa problemom neprijatnog mirisa u veš mašini, ali mi smo pronašli način kako da se to ne ponovi

Sigurni smo da prilikom pranja veša često doživljavate nezgode. Neprijatan miris veša izbija na površinu, dok je odeća sve bleđa. Većina misli da će se problem rešiti na većoj temperaturi vode u toku sledećeg pranja, ali tako nastaju bakterije...

Foto: Pixabay

Veš mašina

Pronađeno je neobično rešenje za vaše probleme.

Rešenje se nalazi u vašoj kuhinji, a sigurni smo da ovaj sastojak svi imate! Pre nego što uključite mašinu, u praznu pregradu koju ne koristite ubacite kašiku soli. Kada dođe vreme za ispiranje veša, so će da deluje.

Čemu služi so?

Foto: Shutterstock

So

Glavna funkcija soli je da uklanja preostali deterdžent sa odeće, što će pomoći kod neprijatnog mirisa. Osim toga, sprečava rizik od alergija kod ljudi sa osetljivom kožom.

Učiniće da veš povrati svežinu i sprečiće da izbledi, što je česta pojava nakon brojnog pranja. Odeća će se takođe brže osušiti.

Možete da pokušate da ubacite so i u bubanj na veš mašini, ali veći efekat se postiže na prvi način.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija