• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

12:43

IZABERITE JEDNU OD OVE 3 KARTE! Saznajte šta vas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI! (FOTO)

Pixabay

Zanimljivosti

IZABERITE JEDNU OD OVE 3 KARTE! Saznajte šta vas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI! (FOTO)

Podeli vest

Sve nas zanima budućnost, a uz pomoć vaše intuicije možete da saznate šta vas čeka u skorijem periodu. Izaberite jednu od tri karte koja vas najviše privlači i pročitajte poruku namenjenu vama

Foto: Privatna arhiva

Karte

Ako ste izabrali kartu 27

Značenje karte: Ova karta kroz svu simboliku na njoj govori o potrebi za retrospektivom proteklih događaja. Neke komplikovane odnose je potrebno razjasniti i osvetliti da bi se došlo do povoljnog rešenja. Savladati prepreke kroz odlučnost, hrabrost, otkriti tajne ma kakve one bile, prihvatiti nagle promene bez bojazni od neuspeha.

Ljubav: Sada je pravi trenutak da se nejasnoće u vezi kroz iskren i konstruktivan razgovor pojasne. Preispitati sebe i jasno reći svoje zahteve i očekivanja. Takvim razgovorom mogu da se prevaziđu zategnuti odnosi i nesporazumi. Ovde nije reč o jednostranoj krivici partnera, već o pogrešnom sagledavanju čitavog odnosa.

Posao: Promene koje se nameću treba prihvatiti krajnje odlučno i bez straha od neuspeha. Ako i bude poteškoća, one će se prevazići.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, bolovi u glavi.

Ako ste izabrali kartu 34

Značenje karte: Karta govori o već postojećim problemima i brigama, kako poslovnim tako i emotivnim. Ne dozvoliti uticaje sa strane, ne klonuti duhom, naći pravi način samo u sopstvenim snagama da se prevaziđe nastala teškoća. Iz svake situacije postoji izlaz. Sadašnji život određuje budući.

Ljubav: Nesigurnost u postojanost partnerove emocije, briga zbog osećaja nesigurnosti. Ćutanje u ovom slučaju nije mudro, jer se produbljuje jaz i vodi u lošu komunikaciju. Rešite sve nesporazume kojih zapravo nema.

Posao: Zastoj u poslu, spor priliv sredstava i za posao važnih informacija.

Zdravlje: Obratiti pažnju na telesne tečnosti.

Ako ste izabrali kartu 32

Značenje karte: Ova karta govori o potrebi samo svog mišljenja i spoznaje za razrešenja i dolazak do uspeha koji želimo. Takođe i mudro znanje i intuiciju. Označava promene i potrebu za napredovanjem kroz emociju. Karta govori i o trenutnoj usamljenosti, nejasnoj komunikaciji, zamišljenosti, ali i ostvarenju zamisli kroz sopstvene snage i realnije sagledavanje ciljeva.

Ljubav: Ako ste usamljeni i nezadovoljni svojim statusom, bez obzira da li ste u vezi ili braku, ova karta nagoveštava lepe promene. Za one koji su slobodni mogućnost ljubavi na poslu ili putovanju.

Posao: Mogući manji finansijski problemi. Preispitajte svoje poslovanje, negde sigurno grešite. Prihvatite savet i pomoć.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija