• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Hollywood Reporter

02.01.2023

16:13 >> 16:31

DŽEREMI RENER doživeo BIZARNU NESREĆU! Hitno prebačen u bolnicu, u KRITIČNOM je stanju!

Reuters

Zanimljivosti

DŽEREMI RENER doživeo BIZARNU NESREĆU! Hitno prebačen u bolnicu, u KRITIČNOM je stanju!

Podeli vest

Glumac Džeremi Rener teško je povređen u nesreći koja se dogodila dok je čistio sneg tokom vikenda, zbog čega je u "kritičnom, ali stabilnom stanju"

Glumac Džeremi Rener (51), najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "Hokaj", doživeo je juče bizarnu nesreću, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu u Renu u Nevadi.

- Možemo da potvrdimo da je Džeremi u kritičnom, ali stabilnom stanju s povredama koje je pretrpeo nakon što je doživeo nesreću dok je čistio sneg - rekao je predstavnik za medije za Hollywood Reporter. Deadline je izvestio da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu.

 

 

- Porodica je s njim i ima svu moguću negu - dodao je predstavnik za medije. Više detalja o nesreći zasad nije poznato.

 

Popularni glumac bio je nominovan za dva Oskara tokom svoje glumačke karijere, za izvedbe u "The Hurt Locker" i "The Town". Postao je poznat po ulozi superheroja Klinta Bartona, poznatog i kao Hokaj ("Hawkeye"), u Marvelovim filmovima, te po ulozi u filmskoj franšizi "Nemoguća misija".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija