• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

14:12

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE ELVISOVE ĆERKE JE UKAZIVALO NA TRAGEDIJU? Rečenica koju je izgovorila prijatelju nateraće vam suze na oči

Printscreen You Tube extratv

Zanimljivosti

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE ELVISOVE ĆERKE JE UKAZIVALO NA TRAGEDIJU? Rečenica koju je izgovorila prijatelju nateraće vam suze na oči

Podeli vest

Liza Mari Prisli, jedina naslednica Elvisa Prislija, preminula je sinoć kao posledica srčanog udara, a mnogi su saglasni da je njeno poslednje pojavljivanje na dodeli Zlatnih globusa ukazvalo na tragediju

Na snimku se Prisli okrenula ka svom prijatelju Džeriju Šilingu i rekla:

"Zgrabiću te za ruku" dok joj je voditelj postavljao pitanja.

 

 

Fanovi nagađaju da je Liza već tada bila slaba i da je tražila pomoć od prijatelja. Govorila je usporeno i pomalo nerazgovetno, a delovala je i nezainteresovano za razgovor.

Liza se pre nekoliko godina suočila s velikom tugom i gubitkom.

 

 

- Kad čitate njene objave na Instagramu, vrlo je jasna o tome kako ju je samoubistvo sina uništilo. Lisa je imala vrlo težak život. Kad se tome doda činjenica da je Elvisova porodica imala istoriju bolesti srca i ograničenu dugovečnost, jako sam zabrinut za nju-  komentarisao je pre nekoliko dana jedan njen pratitelj, a s razlogom je očito bio i zabrinut.

Ćerka Elvisa Prislija je preminula od srčanog udara, a vest je s javnošću podelila njena majka, Prisila Prisli.

"Teška srca moram da podelim razornu vest da nas je napustila moja predivna kći Lisa Meri."

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija