• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

12:19

TOM HENKS ZAČUĐEN: Iz nekog razloga niko ne spominje film koji je važan za mene (VIDEO)

Zanimljivosti

TOM HENKS ZAČUĐEN: Iz nekog razloga niko ne spominje film koji je važan za mene (VIDEO)

Podeli vest

Holivudski glumac Tom Henks otkrio je da je film "Road to Perdition" veoma važan za njegovu glumačku karijeru, a nije se dovoljno proslavio

Dobitnik Oskara koji je glumio u brojnim filmskim hitovima, od Foresta Gampa do Elvisa, naveo je kako je "Road to Perdition" iz 2002. "jedan od najboljih filmova u kojima je glumio" te kako se taj film "ne spominje dovoljno kada se govori o njegovoj karijeri".

 - Iz nekog razloga niko ne spominje 'Road to Perdition', a to je bio neverovatno važan film za mene", izjavio je Henks. "Snimio ga je Konrad Hol, a glumim ja kao Don Masteš sa šeširom, a tu su i dve filmske ikone: Džud Lou i Danijel Krejg. Ubio sam ih obojicu -  objasnio je.

Foto: reuter

Tom Henks

 - Ja sam tip koji puno gleda Turner Classic Movies. Što je film iz 1940-ih ili 1950-ih nepoznatiji, to bolje, jer nemam unapred stvorene predrasude o njemu - dodao je Henks.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija