• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.01.2023

13:20

REKLI SU JOJ DA ULAZI U MENOPAUZU! Kada je potražila drugo mišljenje, ostala je zatečena - ovo nije očekivala!

Shutterstock

Zanimljivosti

REKLI SU JOJ DA ULAZI U MENOPAUZU! Kada je potražila drugo mišljenje, ostala je zatečena - ovo nije očekivala!

Podeli vest

Ženi je rečeno da ulazi u menopauzu, ali je drugo mišljenje otkrilo da je u pitanju trudnoća.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila lepe vesti, do kojih je došla na malo neprijatan način:

- Sa 38 godina mi se desilo da imam neko braon krvarenje, stara krv umesto menstruacije. Doktorka mi je rekla da ulazim u menopauzu zbog godina i da je to prirodno. Izostala mi je sledeća menstruacija i otišla sam kod druge doktorke, jer je ova prva bila na godišnjem, da se požalim na otečene bolne grudi, jer sam već počela da umišljam da imam rak. Ispostavilo se da sam trudna, ova mlada doktorka nije se uhvatila mojih godina, već je uradila analize krvi i pregled kako treba. Taj prvi simptom stare krvi je bilo usađivanje bebe u matericu. Sad sam već u 6 mesecu trudnoće, našoj sreći nema kraja, jer nam je ovo prvo dete posle 15 godina pokušavanja i nadanja. Godinama sam osluškivala svaki simptom i nadala se trudnoći, a sad kad se zaista desilo, sve drugo mi je prošlo kroz glavu od infekcije do raka ali ne i da sam trudna. Još ne verujem, kao da sanjam - podelila je žena divne vesti, a onda su usledili i komentari:

Foto: Shutterstock

trudnica

- Želim ti svu sreću. Lagano i čuvaj se.

- Svašta! Tri puta vraćam da pogledam jesi li napisala da imaš 38 ili 48 godina. Toj prvoj doktorki treba oduzeti licencu, kakva menopauza sa 38 godina. Ja imam 46 godina i za par nedelja, bože zdravlja, postajem majka, a trudnoća mi je za poželeti.

- To ti je u životu, kad se najmanje nadas onda dođe. Srećno.

- Ja čitam i plačem od sreće! Eto, toliko mi je drago! Svu sreću želim!

- Problem sa neplodnošću je generalne prirode kod oba pola od trovanja okoline, a sa druge strane nikad duži vek rađanja, mnoge žene bez problema sad ostaju trudne sa 45 verovali ili ne. Samo mizoginost ne dozvoljava ni nauci da se oglašava izgleda.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija