• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

01.02.2023

18:37

NEĆU BITI JOŠ JEDNA NAMAGARČENA ŽENA! Gledala je muža kako plače i namerno mu nije pomogla, a evo i zašto!

pexels.com

Zanimljivosti

NEĆU BITI JOŠ JEDNA NAMAGARČENA ŽENA! Gledala je muža kako plače i namerno mu nije pomogla, a evo i zašto!

Podeli vest

Žena je otkrila da je od muža čuvala novac, koji bi mu pomogao da izađe iz poslovnih dugova.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila kako od muža, koji je u poslovnoj i novčanoj krizi, krije svoje nasledstvo:

- Muž je imao dugove zbog toga što mu je posao krenuo jako loše i već par godina se borio sa tim. Ja sam imala dovoljno novca da ih otplatim i da živimo bez tenzija, ali nisam htela. Prećutala sam mu koliko imam na računu (ostalo od nasledstva) i ne kajem se ni najmanje. Da sam ih ja tada otplatila, verujem da bi počeo da me uzima zdravo za gotovo i da bi se opustio. Verujem i da mi nikada ne bi vratio te pare, jer bi to bio moj “doprinos” porodici. Volim ga i uvek mi ga je bilo žao kada plače zbog dugova ali sebe volim više. Neću dozvoliti da budem još jedna namagarčena žena kao sve druge - napisala je ova žena, a onda su usledili i komentari:

- Ok, htela si sebe da zaštitiš. Ali mogla si i to i delom da pomogneš mužu. Ja nikad ne bih mogla da gledam svog muža kako plače zbog duga i kida se, a da ja imam novca na računu. Nisi ti izginula da zaradiš taj novac, nasledstvo je u pitanju, mogla si bar deo da otplatiš, da mu olakšaš. Brak je i u dobru i u zlu, a ovo što vi imate je samo proračunatost sa tvoje strane, ja tu ljubav ne vidim.

- Nisam u braku i nisam kompetentna da odgovorim na ovo, ali verovatno bih isto postupila. Nisu se moji baba i deda mučili da bi mi to neko profućkao i ja ostala bez ičega. Smatram da žena treba da ima sigurnost. Nikad ne znaš šta donosi dan, a šta noć.

- Znači da su njegove pare zajedničke, a tvoje pare samo tvoje. Ako je upao u kockarske dugove, pa da razumem, ali ovako, šta reći...

Foto: Shutterstock

brak

- Ovako bih i ja uradila. Jer je dosta puta znao da mi kaže gde su mi pare, na šta trošim pare, a dajem za kuću više od njega. I ne zna da ceni šta radim i koliko sam mu pomogla. Inače, sve nam je u braku super, ali za pare je teška cicija i da, zarađujem više od njega.

- U pravu si što nisi dala te pare za posao, jer niko vam ne garantuje da će posao krenuti ako otplatite dugove. Dok vam egzistencija i imovina nije ugrožena, sve je u redu.

- Tako sam ja fakultet rizikovala da radim i pomognem svom bivšem da otplati dugove od kocke, koje je od mene prvo skrivao, drugo prokockao našu stanarinu. Ne bi mi ni rekao, da mi žena nije rekla da ćemo leteti iz stana. Zaposlila se, radila na satnicu, govorila da me što više ubacuju gde treba, samo što pre da platimo stan i režije, jer mi se ne živi na ulici, ni na predavanja nisam išla da bih radila, on me onda optužio da sam toliko na poslu jer ga varam s nekim od kolega.

- To su te "presvete" žene. Kao najpožrtvovanije su za brak i porodicu, ali samo u priči. Kad je novac u pitanju, onda samo svoje dupe gledate. Jadan tvoj muž sa kim se oženio, umesto ti da mu budeš najveća podrška, ti ga olako "pustila niz vodu". Posle pričate kako niste teske materijalistkinje, a vidi koliko odobravanja ima. Mogu samo da zamislim kakve bi reakcije bile u obrnutoj situaciji, da je muž ovo pisao. Ipak, nek ovo bude nauk svim muškarcima, da vide šta je ženama jedino važno.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija