• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.02.2023

15:58

DOK SAM LEŽALA U BOLNICI I BORILA SE ZA SVOJ I BEBIN ŽIVOT! Žena otkrila kako ju je muž napustio zbog ljubavnice u kritičnom trenutku!

Shutterstock

Zanimljivosti

DOK SAM LEŽALA U BOLNICI I BORILA SE ZA SVOJ I BEBIN ŽIVOT! Žena otkrila kako ju je muž napustio zbog ljubavnice u kritičnom trenutku!

Podeli vest

Ispovest prevarene žene, koju je muž ostavio dok se porađala, potresla je mnoge.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila tešku priču o preljubi i to u momentu kada se borila za svoj i život deteta:

- Muž me ostavio zbog ljubavnice, trudnu, dok sam ležala u bolnici i borila se za svoj i bebin život - napisala je jedna žena, a onda su usledili i komentari:

- Veruj mi da će pokušati da ti se vrati čim ga ona šutne, a to će se brzo desiti, i koristiće "dete kome treba otac" da bi te ubedio da ga pustiš u život. Ne padaj na to. Samo ga udari po džepu alimentacijom, to njih ionako najviše boli, a detetu će mnogo bolje biti bez lošeg oca, od kog bi samo traume pokupilo.

- Žene nisu ni svesne koliko brzo nam dosade. Većina muškaraca se i ženi zbog pritiska okoline i roditelja, koji žele da vide unučadi, dok su živi, većina muškaraca preferira momački život i da menjaju stalno žene, ali žene su te koje forsiraju brakove i žele decu, jer znaju da nemaju toliko vremena za bacanje i da postoji određeni biološki sat. Mnogi muškarci pate u braku, jer se osećaju kao u zatvoru i rizikuju da izgube pola imovine, kad god se ženi tako ćefne. Brak je izgubio smisao za mene i za mnoge.

Foto: Shutterstock

preljuba

- Ja ne znam kako žene koje imaju ljubavni život još imaju hrabrosti da otkopčaju šlic, nakon svega što se ovde objavi da se dešava ženama. Ali uglavnom vezano za to da do tenzija i raspada braka dolazi baš kad dođu deca. Ja se divim ženama koje se odluče na majčinstvo, uprkos riziku da u najtežem trenutku ostanu same, kao ova autorka. Užas.

- Većina brakova se raspadne kad dođu deca. Okej su samo oni bez dece.

- Nadam se da je to bilo davno i da ste dete i ti dobro. Kad si ovo preživela, nema zime za tebe više. Svu sreću vam želim.

- Moj komšija je u stan dovodio ljubavnicu, dok mu je supruga bila u Turskoj na operaciji i za život se borila. Kad se vratila sa operacije, šutnuo je i doveo ljubavnicu u stan. Toliko o karakteru ljudi.

Šta vi mislite o autorkinoj ispovesti?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija