• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2023

17:56

GORE VAM UŠI? U zavisnosti da li je levo ili desno, narodna verovanja predviđaju dobre ili loše stvari!

Zanimljivosti

GORE VAM UŠI? U zavisnosti da li je levo ili desno, narodna verovanja predviđaju dobre ili loše stvari!

Podeli vest

Ako vam gori levo uvo, to znači da govore loše o vama.

U narodu postoje razna verovanja, a jedna od popularnijih povezana su sa vrelinom ušiju.

Sigurno se i vama nekada dogodilo da vam gore uši, a evo šta to znači.

Desna strana osobe, prema narodnoj mudrosti, odnosi se na desnu, pozitivnu stranu. Stoga, sve što se dešava na desnoj strani donosi nam dobre vesti. Takođe predstavlja dobre događaje ili promene.

Leva strana je strana duše. Slabija je, podložnija negativnostima. A ako leva ruka svrbi ili leva ušna školjka gori, onda je ovo najverovatnije neljubazan znak.

Zašto peče levo uvo?

Levo uvo peče ako loše govore o osobi. Lažu o njemu, grde ga ili optužuju za nešto. Prijatelji ili rođaci šire glasine, prisećaju se starih pritužbi.

Vrućina na levoj strani nagoveštava: moraćete da komunicirate sa ljudima koji će oštro kritikovati, govoriti grubo ili čak vređati. Ne možete dati oduška emocijama, inače će se sve pretvoriti u veliku svađu.

Foto: Shutterstock

uši

Opšte tumačenje

Desna strana tela je od pamtiveka povezana sa dobrim, svetlim i dobrim pojavama, senzacijama, događajima. Leva strana ljudskog tela, naprotiv, od davnina je povezana sa lošim stvarima.

Zašto peče desno uvo?

  • ljudi dobro govore o osobi;
  • neko želi da izrazi zahvalnost;
  • pohvaljen je vlasnik uva koje "gori".

Uopšteno, pečenje desnog uva obećava osobi nešto ljubazno i svetlo, na primer, neki dobar događaj ili dobre vesti. Ovaj osećaj, koji se pojavio od ranog jutra, može predstavljati sreću, koja će osobu pratiti tokom dana.

Međutim, morate shvatiti da su znakovi i sujeverja vremenski ograničeni, obično 1-2 dana. To jest, ako uši gore nekoliko dana zaredom, onda ne bi trebalo povezati ovaj fenomen sa popularnim verovanjima, potrebno je da se obratite lekaru i saznate uzrok ovog stanja, prenosi sr.vcf.vn.ua


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija