• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2023

19:00

DOSADIO VAM JE ŽIVOT U STANU ILI KUĆI? Za manje od 30.000 evra godišnje možete da živite na kruzeru

pixabay

Zanimljivosti

DOSADIO VAM JE ŽIVOT U STANU ILI KUĆI? Za manje od 30.000 evra godišnje možete da živite na kruzeru

Podeli vest

Kompanija za krstarenje organizuje trogodišnje krstarenje od 130.000 milja za manje od 30.000 evra po osobi godišnje.

Da li ste ikada sanjali da ostavite sve iza sebe i da odete na putovanje kako biste pobegli od svih svojih obaveza? Zvuči dobro, ali i neverovatno skupo, piše CNN.

Life at Sea Cruises otvorio je rezervacije za trogodišnje krstarenje brodom MV Gemini, koji isplovljava iz Istanbula 1. novembra.

Foto: pixabay

Kruzer

Kompanija obećava da će posetiti 375 luka širom sveta, 135 zemalja i svih sedam kontinenata.

Brod će preći više od 130.000 milja tokom tri godine, a krstarenje će obuhvatiti znamenitosti od statue Hrista Iskupitelja u Rio de Žaneiru i indijskog Tadž Mahala, do meksičke Čičen Ice, piramida u Gizi, Maču Pikčua i Kineskog zida. .

Uključuje čak i putovanja na 103 „tropska ostrva“. Od tih 375 luka, 208 će imati prenoćišta, što će dati dodatno vreme na destinacijama.

Kompanija je izdanak kompanije Mirai Cruises, čiji brod MV Gemini trenutno obavlja krstarenja po Turskoj i Grčkoj.

Kompanija ima 30-godišnju istoriju u industriji krstarenja. MV Gemini će biti ponovo opremljen za trogodišnje putovanje.

Zbog nove prirode putovanja, pored tradicionalnih sadržaja na kruzerima kao što su restorani i zabava, Gemini će biti opremljen i za rad na daljinu.

Kompanija obećava potpuni poslovni centar sa salama za sastanke, 14 kancelarija i poslovnom bibliotekom sa besplatnim pristupom, besplatnim bežičnim internetom velike brzine.

Postojaće i bolnica koja radi non-stop sa besplatnim lekarskim posetama. Kompanija takođe nudi mogućnost „dodatnih poreskih olakšica kada radite kao međunarodni rezident na brodu“.

Foto: APfoto

Maču Pikču

Brod će obići Južnu Ameriku tokom Božića u Brazilu i Nove godine u Argentini, oploviti Karibe i pokriti obe obale Centralne Amerike, a zatim krenuti na zapadnu obalu Severne Amerike, preći na Havaje.

Zaustavljanja u Aziji uključuju Japan, Južnu Koreju i Kinu. Takođe uključuje većinu klasičnih destinacija jugoistočne Azije, od Balija, Da Nanga u Vijetnamu i kambodžanske obale do Bangkoka, Singapura i Kuala Lumpura.

Foto: Pixabay

Australija

Obići će Australiju, Novi Zeland i ostrva u južnom Tihom okeanu, zatim se uputiti ka Indiji i Šri Lanki, obići Maldive i Sejšele pre nego što otplovi u Afriku, gde će putovati od Zanzibara do Kejptauna, a zatim duž zapada obale Afrike do ostrva uključujući Svetu Jelenu, Kanare i Madeiru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAGOLJUB

pre 1 godinu

Ех , тај Запад. Ми када нам досади живот у кући - изађемо на улицу! Прошетамо мало, изветримо се па се вратимо!! За 2.500€ месечно, може лепо да се живи и на копну, и свашта да се обиђе!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija