• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.04.2023

11:08

MUŠKARCI SA DUGIM VEZAMA SU BOLJI U KREVETU? Devojka došla do zanimljivog zaključka, caka je u ovome!

Zanimljivosti

MUŠKARCI SA DUGIM VEZAMA SU BOLJI U KREVETU? Devojka došla do zanimljivog zaključka, caka je u ovome!

Podeli vest

Jedna devojka je zaključila da su muškarci koji su biti u dugim vezama bolji u krevetu, jer upoznaju partnerku i znaju šta joj prija.

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila zaključak do kojeg je došla, vezano za muške performanse u krevetu:

- Zaključila sam da su muškarci koji su bili u dugim vezama bolji u krevetu od onih koji su samo imali više partnerki. To je zato jer kada si u dugoj vezi imaš veću vrstu intimnosti i razgovarate, jedno drugo učite o tome šta vam prija i šta volite i tako se stvori "veština" tokom sek*a. A ovi koji samo imaju se*s na jedno veče ili su imali 30 partnerki, a ni sa jednom nisu imali vezu dužu od mesec dana, oni nemaju pojma i nijednu od njih nisu zadovoljili. Makar to ja mislim, jer sam bila sa par likova koji važe za šmekere i imali su mnogo cura, bili su očajni u krevetu. To su mi bila najgora iskustva. Najbolja se*sualna iskustva sam imala sa onima koji su izašli iz dugih veza. Jedan muškarac koji se tek razveo mi je pomutio pamet tokom sek*a, bio je pre mene 10 godina u braku, a drugi je izašao iz veze od 6 godina i znao je sve šta će da mi prija. To su mi dva najbolja iskustva i obojica su bila u dugim vezama pre mene. Možda grešim, ali takav sam utisak stekla - napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

intimni odnosi

- Sasvim logično, što te to čudi. U kratkim vezama se samo istresu u ženu, boli ih uvo za nju. U duzim vezama se uglavnom trude oko partnerke.

- Moj bivši bi te razuverio.

- To je sve individualno ne mora da znači, ali logično je da ako je neko bio 6 godina u vezi, taj je u tih 6 godina imao odnose bar 300 puta i imao je priliku da se upraksa, za razliku od nekog ko nije ništa tako par godina.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija