• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

22.04.2023

15:40

ŽELI DA SE UVALI, DA GA IZDRŽAVAM! Upoznala je dečka s drugog kontinenta, a ovo joj je najčudnije!

Shutterstock

Zanimljivosti

ŽELI DA SE UVALI, DA GA IZDRŽAVAM! Upoznala je dečka s drugog kontinenta, a ovo joj je najčudnije!

Podeli vest

Žena je upoznala čoveka preko interneta, ali sumnja u njegove namere i iskrenost.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila zanimljivu priču o upoznavanju čoveka koji živi na drugom kontinentu:

- Pre osam godina "upoznala" sam ga na društvenim mrežama. Čak smo se dogovorili da ćemo se venčati. Nakon osam godina, opet smo počeli da se dopisujemo i to traje već sedam meseci. On je u Južnoj Americi, ja u Evropi. Nisam mislila da je moguće, ali mi smo se zaljubili. Dogovorili smo se da dođe da se upoznamo ove godine. Kako vreme prolazi, upoznala sam ga bolje. Mislim da se samo želi skloniti iz svog grada i od roditelja i uvaliti se meni da ga izdržavam. Nema dovoljno novca za kartu ni za boravak ovde. Ja sam uštedela dovoljno, imamo kuću za odmor gde može da boravi, ali mi nije svejedno. Imam neki predosećaj da nije iskren, da tamo ima neku drugu. Društvene mreže su mu pune polugolih žena. Morala sam skloniti lajkove i komentare, jer on ne želi da ljudi tamo znaju za mene(?!). Pričala sam i s njegovim roditeljima, oni znaju sve i podržavaju nas kao i njegova rodbina. Trenutno razmišljam dal' da prekinem to sve ili da reskram taj sav novac, da se upoznamo - pitala je ova žena, a onda dobila i nekoliko odgovora:

Foto: Shutterstock

novac

- Ne znam kako ovo suptilnije da ti kazem, ali ljudska glupost nema granica.

- Baš vala, 8 godina prošlo, a ona mu i dalje veruje, pa draga devojko, šta je sa tobom?

- Veću glupost ne pročitah od ovoga. Ništa lično.

- Hahahaha, pa o ovome se i prave emisije čak. Kako momci koji nisu imućni varaju žene po svetu. Mada iskreno, mislila sam da mogu prevariti samo neku babu koja je htela mlado meso, ali ti ga baš pretera. Očigledno je da nemaš pojma o životu, niti bilo kakvog iskustva. Zeznula si se u startu.

- Jesi li ti luda? Lik je prevarant neki. Ne šalji mu nikakav novac.

- Ne šalji nikakve pare, moja komšinica je tako nasela, podigla kredit i poslala novac. Godinama vraćala, skupo platila svoju naivnost!

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija