• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

14:28

JEDNA ŽENA, DVE HALJINE! Čas je vidiš, čas je ne vidiš - FATALNA PLAVUŠA izazvala HAOS na CRVENOM TEPIHU u Kanu (FOTO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

JEDNA ŽENA, DVE HALJINE! Čas je vidiš, čas je ne vidiš - FATALNA PLAVUŠA izazvala HAOS na CRVENOM TEPIHU u Kanu (FOTO)

Podeli vest

Kanski festival je u toku, a svi pogledi su usmereni prema poznatim damama koje svakoga dana oduševljavaju svet svojim kreacijama.

Manekenka Elsa Hosk pojavila se na premijeri filma La Passion De Dodin Bouffant u haljini ili dve haljine, nismo baš sigurni...

Naime Šveđanka je nosila nežno roze korset, ali i svetlo plavu haljinu koja je "nakrivljena" pa izgleda kao da nosi sve kreacije.

Sve, ali sve u vezi ove kreacije je bilo neobično, uostalom, pogledajte sami. Mnogi nisu bili sigurni da li vide jednu ili dve haljine na crvenom tepihu.

 

 

Ovaj neobičan modni izlet potpisuje dvojac Viktor&Rolf, poznat po svojim avangardnin i neobičnim kreacijama.

Haljina je debitovala na pisti tokom sezone haute couture za proleće/leto 2023, a predstavljena u Parizu ranije 2023. godine. 

- To je apsurdno shvatanje stereotipa modne haljine, koju smo prilagodili za 21. vek. Dolazi iz ljubavi prema glamuru, ali  želimo da bude lepa i takođe želimo da ima pametnu ideju - rekli su dizajneri za "Vogue".

Festival filma u Kanu otvoren je 76. put, a svečanoj ceremoniji prisustvovale su mnoge zvezde sedme umetnosti, među kojima su najveću pažnju privukli Džoni Dep, Helen Miren, Majkl Daglas, Kretrin Zita-Džons, Uma Turman, Katrin Denev i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Plavusa je bof a haljina je ruzna. Cak katastrofalna za visoku modu kako to zovu oni koji neznaju sta ce sa parama.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija