• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

17.06.2023

18:00

UZIMALA NOVAC I TROŠILA NA SEBE! Dečko je 3 godine plaćao NEPOSTOJEĆU KIRIJU svojoj devojci, a ovako je razotkrivena!

Zanimljivosti

UZIMALA NOVAC I TROŠILA NA SEBE! Dečko je 3 godine plaćao NEPOSTOJEĆU KIRIJU svojoj devojci, a ovako je razotkrivena!

Podeli vest

Dečko je sasvim slučajno saznao da mu je devojka naplaćivala kiriju za stan koji je ustvari od njenog dede.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio situaciju u kojoj se nedavno našao, a tiče se njegove devojke.

On je raskinuo sa njom, nakon što je saznao da je 3 godine plaćao kiriju zapravo njoj:

- Devojka je tri godine od mene krila da je stan u kom smo živeli zapravo vlasništvo njenog dede i prema testamentu ostaje njoj. Tri godine joj dajem 200e mesečno za kiriju. Taj novac je uzimala sebi i trošila kako je htela. Iselio sam se i nisam načisto šta dalje. Svakako bih plaćao stanarinu, to mi je najmanji problem. Smeta mi što mi je to prećutala. Nije mi čak ni svojevoljno rekla, niti se izvinila. Izlanula se i nije mogla nazad. Uništila je moje poverenje prema njoj i mislim da više ne mogu nazad - napisao je ovaj dečko i dobio nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

svađa

- Uh baš je skot devojka, mnogo mi je žao. Moj dečko živi sa mnom u stanu i zna od početka da sam ga dobila od roditelja i plaća pola troškova stanovanja u njemu i to je to. Nepojmljivo mi je da mu naplaćujem nešto više.

- U pravu si. Nema nazad ako je spremna bila toliko lagati.

- Koja kraljica, svaka čast! Muškarac treba da dovede ženu u svoj stan, čudi me samo kako te uopšte pustila da živiš u njenom, ja ne bih nikad.

- Je li samo ja ne kontam kakve veze ima u čijem je vlasništvu stan? Verovatno i ona i deda smatraju da je praktično njen, svejedno na koga se vodi. Deda je dao njoj da stanuje, ostaće njoj, kiriju bi plaćao svejedno, deda i ona se dogovorili da kirija ide njoj. Ne razumem problem. Po čemu je sad ona dužna da ti polaže račune na koga se vodi stan?

- E pa znaš kako, moju prijateljicu je dečko ostavio, razlog je bio taj što se ona "privalila" kod njega u stan, koji pritom on plaća i što se nije ponudila nijednom da plati kiriju ili mu da novac pola/pola. Njega razumem, jer svakako nije zarađivao previše, a praktično je izdržavao i nju. Tako da ja tvoju bivšu razumem (dovoljan je razlog za raskid to što je krila), ali to "naplaćivanje" je razumljivo.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija