• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2023

16:00

Kako ruke otkrivaju ženski karakter? Kratki nokti, kraći fitilj

Freepik.com

Zanimljivosti

Kako ruke otkrivaju ženski karakter? Kratki nokti, kraći fitilj

Podeli vest

Samo nekoliko pogleda dovoljno je da "pročitate" da li devojka drži do svog izgleda, da li je lenja, nervozna ili možda ljubomorna.

Lepi i zdravi nokti nisu samo ukras ruku, nego i odraz stanja celog organizma. Ako dama skriva pogled, pa joj se iz očiju ne može ništa pročitati, nokti mogu da otkriju njen karakter. Sve što treba da uradite, jeste da zadržite pogled na ženskim rukama, uočite kakvi su joj nokti i pročitate do kraja ovaj tekst. 

Dugi nokti

Odmah će vam zapasti za oko kako su dugi nokti uredni, vešto nalickani, elegantni, iste dužine i oblika, što vam govori da se takva žena ne bavi kućnim poslovima, niti nekim fizičkim aktivnostima. 

Foto: pexels.com

Dame s nadograđenim noktima su obično posesivne i guše svojom ljubomorom

Nadograđeni nokti

Kažu da ako nabacite neki "veštak" na sebe, pa makar to bili i nadograđeni nokti, težite da budete nešto što niste. Dame s takvim noktima obično su posesivne i guše svojom ljubomorom. A posle veštačkih noktiju, vrlo verovatno će se javiti želja za veštačkim grudima, i tako dalje. 

Kratki nokti

One s kratkim, urednim noktima otkrivaju o sebi da im je stalo do lepog izgleda, pouzdane su, iskrene i znaju šta žele. Ova dama se ne libi da se lati krpe i sredi kuću, nabaci trenerku i ode u teretanu ili na sebe navuče elegantnu haljinu i namaže lak boje trule višnje, koji izgleda tako seksi na kratkim noktima.

Izgrickani nokti

Prvo što vam pada na pamet jeste da je reč o nervoznoj ženi. To je veoma emotivna osoba, koja često menja raspoloženje. Može da se rasplače kao od šale, a posle da se smeje kao da ništa nije bilo. Ovo zna da uplaši i one najhrabrije.

Foto: pexels.com

I izabrana boja laka otkriva karakter

Čitajte boju laka 

Boja laka za nokte koju žena odabere može štošta da kaže o njoj.

Pink: Ona je šik, seksi i odvažna.
Žuta: Pomalo boem, pomalo rokerka, i ima jedinstven osećaj za stil.
Narandžasta: Obožava leto, srećna je ili želi to da bude, ženstvena je i sama započinje flert.
Zelena: Energična, komunikativna, njena parola je "život je kratak". 
Bela: Klasičarka puna samopouzdanja, zna šta želi i teško menja mišljenje.
Crvena: Elegantna, strastvena, snažna i romantična. Možda se sprema za sastanak i želi da poruči da nema predrasuda i da je iskrena. 
Plava: Mlada, zabavna i spremna za nove izazove. Prati trendove, voli da isprobava nove stvari, ali ipak čvrsto stoji na zemlji. 
Zlatna: Poznaje modu i usuđuje se da kombinuje trendi odeću sa starinskim komadima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija