• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

13:00

Takmičari u Poteri uzeli više od milion dinara! Tragač je bio potpuno poražen

printscreen youtube/rts

Zanimljivosti

Takmičari u Poteri uzeli više od milion dinara! Tragač je bio potpuno poražen

Podeli vest

Na početku jedanaeste sezone kviza "Potera" takmičari su odneli vrednu nagradu od 1.160.000 dinara. Tragačica Milica Jokanović je bila nemoćna.

Takmičari Relja Aleksić, Marija Jovanović i Pavle Anđelković briljirali su na samom početku nove sezone kviza "Potera".

Najpre je zajedničku kasu napunio četrdesetpetogodišnji pravnik iz Novog Sada, Relja Aleksić. On je prvi izašao na megdan tragaču, Milici Jokanović. U prvoj igri je došao do iznosa od 90 000 dinara, a zatim je prihvatio ponuđenu gornju sumu od 600 000 dinara.

On je i osvojio tu sumu i inspirisao ostale igrače. 

Nakon Relje, na scenu je stupila Marija Jovanović iz Užica, profesorka italijanskog jezika. Ona je  osvojila 75.000 dinara u prvoj igri, a zatim prihvatila višu sumu u drugoj igri. Osvojila ju je i uvećala iznos u zajedničkoj kasi za pola miliona dinara.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

I dvadesetogodišnji Pavle Anđelković iz Rume je bio uspešan u prve dve igre. On je zadržao sumu koju je osvojio, 60 000 dinara i uspešno prošao drugu igru.

Poslednji takmičar, Stevan Gajak iz Beograda, master turizmolog, osvojio je 60.000 dinara u prvoj igri, ali nije uspeo da prođe drugu igru.

U završnoj igri, takmičari su imali 20 koraka prednosti. Tragačica Milica je bila na visini zadatka, uprkos izazovu, ali su takmičari iskoristili to što nije znala odgovor na neka pitanja. Stekli su dodatnu prednost za sebe i dekoncetrisali Milicu. 

To je rezultiralo ubedljivom pobedom 20:9 i velikim osmehom na licima takmičara, dok ih je Milica pozdravila aplauzom.

 - Pogrešio sam, mislio sam da će biti neizvesnije -  rekao je voditelj kviza Jovan Memedović i čestitao takmičarima na  pobedi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija