• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2023

06:40

Dnevni horoskop za utorak 12. septembar! Strelčevima sjajan dan za ljubav, Vodolijama za veridbu, a evo koga čeka novčani dobitak

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 12. septembar! Strelčevima sjajan dan za ljubav, Vodolijama za veridbu, a evo koga čeka novčani dobitak

Podeli vest

Retrogradni Merkur će uskoro promeniti svoj hod, što se već sada oseća kod nekih horoskopskih znakova, kome se sreća smeši kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i netrpeljivosti. Povredićete partnerova osećanja. POSAO: Imaćete brojne progresivne ideje u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema da održite stabilnost u ljubavnom životu, pogotovo ako ste u braku ili dužoj vezi. POSAO: Povoljan period za bavljenje kreativnim radom. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će vam prirediti neko prijatno iznenađenje zbog kog ćete biti romantičniji nego inače. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Imate šansi da sretnete nekog ko će vam se mnogo dopasti, ali s kim nećete moći da ostvarite vezu. POSAO: Moguće promene, i to neke vrlo stresne. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i uživanje, što će podići vaša očekivanja na vrlo visok nivo. POSAO: Promene uslova rada i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Ljubavni život ne ispunjava vaša očekivanja, ali treba da uzmete u obzir da su ta očekivanja možda nerealna. POSAO: Očekujte nestabilnost. Selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Mogući administrativni problemi, promena nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema da uspostavite kontinuitet i stabilnost, ali to je samo faza. POSAO: Bez promena u ovoj sferi, trend koji vlada nastaviće se. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ovo je odličan dan da pronađete ljubav, ako ste sami i harmoniju u ljubavnom životu ako ste već u vezi. POSAO: Bićete vrlo skoncentrisani na ovu sferu života. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog emotivne zatvorenosti partnera ili nedostatka prilika ako ste sami. POSAO: Problemi u radu sa drugim ljudima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Nalazite se u periodu koji je povoljan za veridbu ili brak. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjima i lepotom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Ljubav sa mlađom osobom ili nekim ko je vrlo mladolik. POSAO: Desiće se neke kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija