• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

16:20

Slavna pevačica nudi posao! Plata je 64.000 evra, a evo koji uslov morate da ispunite (VIDEO)

EPA

Zanimljivosti

Slavna pevačica nudi posao! Plata je 64.000 evra, a evo koji uslov morate da ispunite (VIDEO)

Podeli vest

Kajli Minog (56) objavila je oglas za posao. Traži batlera koji će je pratiti na putovanjima, a koji mora da poznaje somelijerske veštine.

Popularna Australijanka, pevačica i vlasnica jednog od najvećih hitova trenutno, Kalji Minog, trenutno traži batlera koji će je pratiti u stopu na njenim putovanjima između starih i novih prebivališta u Velikoj Britaniji, Melburnu i Las Vegasu.

Raspisan je oglas za posao, a budući batler će morati da poznaje somelijerske veštine.

Predviđena godišnja plata za ovaj posao iz snova biće 64 000 evra godišnje. 

U poslednje vreme koju god radio stanicu da pustite čućete Kajli Minog i njen novi hit "Padam, padam". Ako ste na TikToku, uočićete brojne koreografije na ovu pesmu koje su posebno osmišljene i snimljene za ovu mrežu.

 

 

Nekadašnja velika svetska zvezda se novim hitom vratila u živžu interesovanja javnosti, a raspored joj je bukiran više nego ranije, pa je povećani broj putovanja veoma logičan.

Kako bi dobila pouzdano osoblje, Kajli Minog je angažovala agenciju da joj pronađe idealnog kandidata koji će je, za astronomsku platu, pratiti na putovanjima.

 - Kandidat će morati da putuje sa Kajli, koja živi u Melburnu, ali je često u Velikoj Britaniji. Ona će takođe provoditi dosta vremena u SAD, jer će živeti i u Las Vegasu - rekao je izvor, a prenosi britanski "Miror".

Još jedan uslov za batlera jeste da moraju biti somelijeri, pa se slavna pevačica nada da će uspeti da situaciju postavi po svojoj meri i ovde s obzirom na to da joj se ove godine mnogo dobrih stvari dogodilo u isto vreme,  kako je sama navela. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija