• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

17:20

Prekrio je 96 odsto tela tetovažama! Sada je otišao korak dalje - evo šta je istetovirao (VIDEO)

printscreen TikTok @ephemeral_remy

Zanimljivosti

Prekrio je 96 odsto tela tetovažama! Sada je otišao korak dalje - evo šta je istetovirao (VIDEO)

Podeli vest

Kanađanin Remi, zavisnik od tetovaža, prekriven je tetovažama od glave do pete, a sada je istetovirao i očne kapke.

Zavisnik od tetoviranja, čije je telo skoro u potpunosti prekriveno tetovažama otkrio je da neće prestati uskoro da se tetovira i pokazao svoju najnoviju tetovažu.

Bivši kuvar Remi potrošio je više od 75.000 funti transformišući svoje telo tokom godina. Kanađanin je od glave do pete prekriven tetovažama koje su zahtevale više od 1.300 sati rada. Sada je umetnik tetovaža i njegov menadžer Roki Mauntain otkrio svoj zastrašujući novi projekat, prenosi Mirror.

Remi je, naime, pokazao svoje nove tetovaže slepih miševa na očnim kapcima. 

 

@ephemeral_remy New eyelids bats by my good friend @Lee good times and fun memories! . #eyelidtattoo #facetattoo #bodymods #bodyart #tattoo ♬ Batty Bat - Count Von Count & Ftatateeta & The Bats

 

U snimku objavljenom na društvenim mrežama, Remi, koji je oženjen suprugom Sarom od 2016. godine, pokazao je svoju najnoviju tetovažu i rekao:

- Novi slepi miševi za kapke od mog dobrog prijatelja. Lepa vremena i još lepša sećanja, kakvo zabavno iskustvo.

Govoreći o bolu, dodao je:

- Nije bio baš bolan proces, samo intenzivan iz različitih razloga. Vaše oko ima tendenciju da pokuša da se otvori ili da trepće kada se tetovirate.

Remi ima veliki broj pratilaca i fanova na društvenim mrežama. Oni su  brzo podelili svoja razmišljanja o Remijevim novim tetovažama.

 - Oh, izgledaju sjajno- napisao je jedan.

Drugi je prokomentarisao:  - Izgleda dobro...uvek sam se previše plašio da tetoviram kapke.

Treći je dodao: - Kada su tetovaže na licu dobro isplanirane i čiste ovako, izgledaju dobro. Volim slepe miševe!'

Ovo nije prvi put da je Remi tetovirao svoje lice, ali je fanovima priznao da nikada ne bi prekrio celo lice mastilom. Takođe je ponovo uradio iste tetovaže (ponavljao ih je i do 20 puta) u pokušaju da ih promeni ili učini da izgledaju što je moguće svežije.

Remi takođe ima i druge modifikacije tela, kao što su vampirski očnjaci i čepići za uši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija