• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2023

20:40

Mukice! 'Još smo pod posttraumatskim stresom od prve veze'

profimedia

Zanimljivosti

Mukice! 'Još smo pod posttraumatskim stresom od prve veze'

Podeli vest

Dženifer je raskinula veridbu 2003. godine, a Ben i ona obnovili su ljubav 2021. godine. Nakon godinu dana ovekovečili su je u Las Vegasu.

Dženifer Lopez nedavno je otkrila da njen suprug Ben Aflek, kao i ona 'oboje imaju posttraumatski stresni sindrom' zbog intenzivne medijske pažnje koju su pretrpeli kada su prvi put bili zajedno.

Pevačica i glumica se trenutno sprema za izlazak svog sledećeg albuma 'This Is Me…Now' - nastavak albuma 'This Is Me…Then' iz 2002. i pratećeg filma, otkriveno je u novom intervju za Varajeti.

Novi film je dokumentarac o njenoj romansi sa Benom, ali je nervoznom čini pažnja koju će neminovno privući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Doduše, sada smo stariji. Mi smo mudriji i znamo šta je zaista važno u životu. Takođe smo naučili da nije toliko važno šta drugi misle. Važno je biti veran sebi – objasnila je Dženifer, a u trejler za film Lopezova je uvrstila pismo koje joj je napisao 2002. godine kada su prvi put bili zajedno.

- Kao umetnici, moramo da sledimo svoje srce. Radim nešto za šta možda nisu svi mislili da je najbolja ideja, ali morala sam to da uradim – objasnila je.

Srećni i zaljubljeni

Inače, Dženifer i Ben su prvi put počeli da se zabavljaju nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma 'Gigli' 2003. godine. Ubrzo su postali mamac za tabloide, a veza zvana Benifer završila se nakon što je pevačica otkazala njihovo venčanje 2003. godine.

Dženifer se nedugo zatim udala i razvela od Marka Entonija, sa kojim ima 15-godišnje blizance Maksa i Emu.

U međuvremenu, Aflek je dobio troje dece u braku sa sada već bivšom suprugom Dženifer Garner, Vajolet (18), Serafinu (14) i Semjuela (11), a brak je trajao do 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Romansu su obnovili 2021. godine, a godinu dana kasnije venčali su se u Las Vegasu. Nedavno su proslavili i prvu godišnjicu braka. Iako se često šuška o problemima u njihovom braku, oni na svakom javnom pojavljivanju dokazuju koliko su zaista srećni i zaljubljeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija