• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2024

21:00

Šokantno otkriće stjuardese! Evo šta nikako ne treba da radite tokom leta, kad čujete ovaj detalj smučiće vam se život!

Shutterstock

Zanimljivosti

Šokantno otkriće stjuardese! Evo šta nikako ne treba da radite tokom leta, kad čujete ovaj detalj smučiće vam se život!

Podeli vest

Stjuardesa Šer Kilou nedavno je otkrila najgore stvari koje su putnici radili tokom leta.

Stjuardesa Šer Kilou nedavno je otkrila najgore stvari koje su putnici radili tokom leta.

Šer već pet godina radi ovaj posao, a neke situacije i savete deli na društvenim mrežama. Kako prenosi DailyMail, njena najnovija tema bila je o tome šta su sve putnici radili tokom leta.

Na početku je upozorila da bocu u kojoj ima tečnosti nikada ne stavljate iznad glave. Iako se to čini kao potpuno uobičajena stvar, prilikom poletanja tečnost bi mogla da iscuri iz boce. Ne samo da će se ta tečnost prosti u torbe putnika, nego deo tečnosti može da se prospe i na putnike.

Kao drugu najgoru stvar, koju putnici čine je da se vrlo često ukrcaju na avion, iako imaju problema sa probavom. Ukoliko se ne osećate dobro, ne biste trebali da letite avionom. Uvek se može desiti da neplanirano imate mučninu, ali veći problem je loša probava.

 

 

 

 - Jednom je čovek koji je očigledno već bio bolestan dok je ulazio u avion povratio na najgorem mogućem mestu. Nagnuo se preko servisnih kolica i povratio na njih -  prisetila se Šer.

Objasnila je da su zbog njegovog postupka, ostali putnici ostali bez hrane i pića tokom leta. Poslednja stvar koju je rekla da nikako ne bi trebalo da radimo je odlazak u toalet tokom turbulencija. Ovo se prvenstveno odnosi na muškarce.

 - Poslednje zlo koje možete da uradite je odete u toalet tokom turbulencija. Kao prvo, nije sigurno, ali to nije ni ono o čemu govorim - rekla je.

Ona je navela da muškarci tokom turbulencija ne mogu da uspostave ravnotežu i kontrolišu kako će mokriti. Zato je upozorila putnike da je toaletni papir verovatno najprljavija stvar u avionu i da izbegavamo čist toaletni papir koji ima mokre tragove.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija