• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

20.05.2024

14:31

Najniža žena na svetu u rukama najjačeg muškarca! Video prikupio 92 miliona pregleda - Plakanje od smeha (VIDEO)

Profimedia

Zanimljivosti

Najniža žena na svetu u rukama najjačeg muškarca! Video prikupio 92 miliona pregleda - Plakanje od smeha (VIDEO)

Podeli vest

Joti Agme (31) od svoje treće godine nije porasla ni centimetar, a sada smo je videli u zagrljaju najjačeg muškarca.

Najniža žena na svetu Joti Amge i jedan od najjačih i najpoznatijih profesionalnih rvač Dalip Singh Rana, sastali su se i napravili pravi bum na društvenim mrežama

Mnogi su bili iznenađeni kada su videli njih dvoje zajedno u videu jer se videla ogromna razlika u njihovim proporcijama. Najmanja žena na svetu i najveći muškarac je nešto što sigurno ne viđate svaki dan. 

Kada je video podeljen prikupio je 92 miliona pregleda i preko dva miliona lajkova na Instagramu. 

Najsmešnije je bilo kada je rvač podigao Joti, a ona se smejala iz sveg glasa. Oni su se zaista zabaljali i mnoge tako nasmejali. 

- Ovaj video je čini Velikom Kali Dabom - stoji u naslovu kratkog videa.

Prisetimo se, Joti Amge je proglašena zvanično za najmanju osobu na svetu, u trećoj godini života prestala je da raste. Ima godina 31. godinu i visoka je samo 62,8 centimetara. 

Ova devojka malenog stasa je aktivna i na društvenim mrežama. Kreira sadržaj na Instagramu, gde je prati 1,3 miliona korisnika. U jednom dokumentarcu pre izvesnog vremena je novinaru Ruhi Čenetu objasnila kako zbog krhkog tela ne može da trči, niti da skače, ali ni da miruje.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija