• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2024

17:30

Megan Markl proslavlja rođendan na poseban način! Tortu nikada ne jede - ovaj dan započinje svojim malim porokom

EPA

Zanimljivosti

Megan Markl proslavlja rođendan na poseban način! Tortu nikada ne jede - ovaj dan započinje svojim malim porokom

Podeli vest

Megan Markl proslavlja 43. rođendan na vrlo atipičan način, i to bez torte.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl puni 43 godine, a na njen rođendan tačno će izaći najnoviji intervju, prvi koji je snimila zajedno sa suprugom Harijem prvi put od 2021. i čuvenog intervjua s Oprom Vinfri.

Foto: profimedia

 

Megan Markl je govorila o važnim temama u tom intervjuu, kao što je sajber zlostavljanje, pa nije čudo što je simbolično birala baš svoj rođendan za njegovo emitovanje.

Rođendan je lična Nova godina 

Ona je prethodno otkrila da poželi želju za svaki rođendan, te da ju je mama Dorija Ragland naučila da su rođendani lična Nova godina, te da su oni prilika da načinite prave odluke za sebe i godinu ispred sebe.

Megan je, tako, otkrila da želi više iznenađenja, avantura, prilika za rast, više dana ispunjenih smehom, šalom, ukusnim obrocima, inspiracijom.

Zanimljivo je i takođe da ona izbegava slatkiše i ne voli ih, ali zato ima neobičnu tradiciju za svoj rođendan – dan počinje porcijom pomfrita!

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Zapravo, ona je jednom otkrila da dan rođendana počne pomfritom za doručak, sa malenom svećicom.

Takođe, jednom prilikom je otkrila da su njeni poroci pomfrit i vino.

Njen rođendan je poseban dan za kraljevsku porodicu

Iako je Meganin rođendan 4. avgusta, ovo je poseban dan u porodici.

Retko ko zna da je to ujedno i dan krštenja princa Vilijama.

Foto: Foto: Profimedia

 

Pre četrdeset i jednu godinu, 1982. godine, bebu princa Vilijama Artura Filipa Luisa krstio je nadbiskup Kenterberija u Muzičkoj sobi u Bakingemskoj palati, navodi se u njegovoj kraljevskoj biografiji.

Mali princ je imao samo šest nedelja i ta prilika je obeležena zvaničnim portretima.

Princeza Dajana je s ljubavlju držala svog malog sina u naručju, a na fotografiji su se našli i princ Čarls, kraljica Elizabeta i njen suprug Filip. Tradicija snimanja porodičnog portreta nakon kraljevskih krštenja nastavljena je kada je princ Hari rođen i kršten 1984.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Džet set

Srbija