• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

16:00

Ove dve namirnice Dženifer Lopez ne jede nikad! Izbegava ih iako su veoma zdrave

EPA

Zdravlje

Ove dve namirnice Dženifer Lopez ne jede nikad! Izbegava ih iako su veoma zdrave

Podeli vest

Dženifer Lopez nikad ne jede lososa i bobičasto voće iako ove namirnice obožavaju njena deca.

Pedesetčetvorogodišnja latino diva Dženifer Lopez stalno dobija komplimente na račun svog fizičkog izgleda i zavidne fizičke kondicije.Osim što ima izvajanu figuru o kojoj vodi računa tako što redovno trenira, Džej Lo je i u zavidnoj formi, što se vidi na koncertima na kojima neumorno peva i igra.

Jasno je da slavna pevačica vodi računa i o ishrani i insistira na posebnom režimu i kvalitetnim namirnicama. Otkrila je da konzumira izuzetno hranljive namirnice i da vodi računa o njihovom dnevnom unosu.

Ona dan počinje vodom sa limunom koja ubrzava metabolizam i podstiče mršavljenje. Za doručak bira grčki jogurt sa voćem, dok joj je omiljeno jelo za ručak pileće meso. 

Foto: Shutterstock

 

 

Njen lični kuvar, Kelvin Fernandez otkrio je da pevačica nikad ne jede lososa, kao ni bobičasto voće.

Foto: Shutterstock

 

 Ove namirnice obožavaju članovi njene porodice, naročito blizanci kojima je bobičasto voće omiljeni dodatak obroku.

Dženifer voli da jede ribu, ali nikako ne podnosi losos. Kada ga pripremam za njenu porodicu, njoj uvek posebno moram da poslužim neku drugu vrstu ribe - otkrio je kuvar.

Pevačica ne jede ni bobičasto voće, koje nutricionisti preporučuju zbog izuzetne hranljivosti. Ono je, naime, puno vlakana, vitamina C i flavonoida, koji su moćni antioksidanti.U jednoj šolji malina ili kupina nalazi se čak osam grama vlakana, što je nešto više od 30 odsto preporučenog dnevnog unosa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija