• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.03.2024

13:00

Gurao polni organ gde ne treba, pa doživeo kolaps! Muškarac hitno prebačen u bolnicu, lekari nisu mogli da dođu sebi od šoka

Shuterstock

Zdravlje

Gurao polni organ gde ne treba, pa doživeo kolaps! Muškarac hitno prebačen u bolnicu, lekari nisu mogli da dođu sebi od šoka

Podeli vest

Lekari u Bangkoku, morali su da operišu neimenovanog muškarca nakon što je završio u bolnici sa 11 metalnih prstenova čvrsto postavljenih oko njegovog penisa zbog kojih je u agoniji izgubio svest.

Pacijentu je bilo teško da objasni lekarima zbog čega je došao u bolnicu. 

Muškarcu su morali da uklone metalne prstenove s penisa  jer je počeo da otiče i ima modrice, pre nego što je pao u nesvest. Lekari su se trudili da odrežu metalne prstenove jer su otoci bili jako veliki, piše "Miror"

Ali srećom, operacija je bila uspešna, a pacijent je ostavljen da se oporavlja na bolničkom lečenju  u Bangkoku, Tajland. Međutim, ostaje nejasan motiv zašto je uopšte završio u  ovakvoj nevolji.

Foto: Shutterstock

 

Pacijent je tvrdio da je kupio predmete na štandu s hardverom u nadi da će "povećati svoje seksualno zadovoljstvo" u svom domu u Bangkoku 13. marta. Pričekao je dok nije ostao sam, a zatim je stavio DIY uređaje da bi shvatio da je napravio veliku grešku jer su mu metalni dodaci bolno stezali falus kad je bio u punoj snazi. Hitno je prebačen u bolnicu jer se oteklina pogoršala.

Prstenje se ponekad može koristiti za stimulaciju tokom masturbacije kako bi se brže došlo do vrhunca. Ali hakiranje dolazi s rizikom, i sama pomisao da ćete završiti u hitnoj pomoći dovoljno je neugodna, a mogućnosti za trajno oštećenje penisa mogli bi biti dovoljni da odvrate muškarce da to ikada više pokušaju.

Hirurzi su dva puta pokušali ukloniti nakit dok je muškarac bio pod sedativima, a zatim su pokušali da ga odrežu oscilirajućom pilom. Ali zbog "preterane otekline" prsten nije mogao da se skine, pa su na kraju bili prisiljeni upotrebiti injekcije kako bi ispustili krv iz njegovog polnog organa i skinuli ga, prenosi Mirror.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija