• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2024

14:30

Pala u komu pa otkrila šta je doživela! Nije verovala da je tako nešto moguće! (VIDEO)

TikTok/printscreen/gmariancar

Zdravlje

Pala u komu pa otkrila šta je doživela! Nije verovala da je tako nešto moguće! (VIDEO)

Podeli vest

Kako bi joj spasili život, Mariandre su lekari morali hitno da stave u veštačku komu. Tada je doživela neprocenjivo iskustvo koje je prenela svima.

Tokom jednog sasvim običnog dana, Mariandre je radila svoje uobičajne poslove kod kuće, a onda je iznenada osetila kako joj se grlo zatvara i da ne može da diše. 

Odmah je prebačena u bolnicu, a lekari su je uveli odmah u veštačku komu. 

- Nisam više bila svesna svoje okoline, a poslednja stvar koju sam čula je bio lekar koji je rekao: "Otišla je!" Za tren oka, napustila sam Zemlju i našla se na sasvim drugačijem mestu. Tu je bilo mnogo svetlosti, i to je bilo mesto bez Sunca, bez Meseca, bez zvezda... Sedela sam za ogromnim stolom punim ljudi, koji više nisu imali normalna tela, već su bili bića svetlosti. Nisam se više sećala svog prošlog života, ništa od toga više nije postojalo - priča Mariandre i potom opisuje kako je upoznala Boga.

 

 

- Sedeo je ispred mene i odmah sam znala da je on Bog jer njegova svetlost je bila najjača. Nisam videla njegovo lice ali sam znala da se smeje. Obraćao je pažnju na mene i smejao se sa mnom. Istovremeno sam imala utisak da to isto radi i sa drugim bićima oko nas. Videla sam razne boje oko sebe i nikada se nisam osećala tako ispunjenom - otkriva Mariandre.

Ipak, to blaženstvo nije dugo trajalo jer joj je on rekao da mora da se vrati. 

- Ustao je i izdvojio me je od ostalih. Rekao mi je da moram da se vratim. Nisam ga razumela i pitala sam ga gde moram da se vratim i šta ako ne želim to da uradim. Objasnio mi je da još nije moje vreme i da moram da se vratim zbog ljubavi. Nekoliko sekundi kasnije probudila sam se iz kome. Imala sam utisak da je moj boravak na nebu trajao tri sata, a u stvari sam u komi bila tri dana. Već narednog dana sam mogla da idem kući i da se odmorim posle svega - rekla je Mariandre Kardenas.  

Mariandre nastavlja da čvrsto veruje u svoju zagrobnu viziju i smisla zbog koje je vratila - ljubav. 

- To nije bio delirijum - poentirala je, a prenosi "TheSun".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija