• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2019

09:42

DETE OTROVANO NA BRODU KOD HVARA JOŠ BEZ SVESTI, LEČENJE NASTAVLJA U RIMU! Vlasnik i kapetan broda NEGIRAJU KRIVICU ZA UGLJEN MONOKSID na plovilu

Balkan

DETE OTROVANO NA BRODU KOD HVARA JOŠ BEZ SVESTI, LEČENJE NASTAVLJA U RIMU! Vlasnik i kapetan broda NEGIRAJU KRIVICU ZA UGLJEN MONOKSID na plovilu

Podeli vest

Deca koja su se otrovala ugljen-monoksidom na brodu "Atlanta" biće prebačena u Rim i njihovo lečenje nastaviće se u jednoj od najboljih pedijatrijskoj bolnici u Italiji

Tačan datum odlaska još uvek nije poznat, jer zavisi od njihovog zdravstvenog stanja

Starija devojčica (14) dobro se oporavlja i prebačena je sa intenzivne nege na odeljenje sa svojom majkom, ali petogodišnji dečak još uvek nije došao svesti. 

Zbog trovanja ugljen-monoksidom italijanski državljanin Euđenio Vinći (54) preminuo je na brodu. Na lečenju u bolnici u Splitu je još majka devojčice i partnerka nesretno preminulog, navode hrvatski mediji. 

DECA KOJA SU SE OTROVALA NA BRODU KOD HVARA I DALJE KRITIČNO! Dečak i devojčica iz Italije imaju promene na mozgu!


Vlasnik i kapetan broda su nakon privođenja negirali da su krivi i brane se sa slobode. Oni su rekli da su povređenima pružili prvu pomoć i da su potreseni događajem.

Hrvatsko tužilaštvo objavilo je da postoji osnovana sumnja da su u prostor pogonskog postrojenja ugradili benzinski generator-agregat sa vazdušnim hlađenjem usled čijeg rada dolazi do isticanja ugljen-monoksida kao nusproizvoda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija