• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

12.11.2020

11:00

(VIDEO) SNIMAK DOKTORKE TATJANE ŠOKIRAO SVE! Na parkingu je uradila NEVEROVATNU STVAR ZBOG KOJE JE NA KRAJU DOBILA I OTKAZ

Balkan

(VIDEO) SNIMAK DOKTORKE TATJANE ŠOKIRAO SVE! Na parkingu je uradila NEVEROVATNU STVAR ZBOG KOJE JE NA KRAJU DOBILA I OTKAZ

Podeli vest

Načelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC Rijeka dr Tatjana Šepić smenjena je zbog svađe oko parking mesta, piše riječki Novi list.

Snimak svađe postao je viralan na internetu, a uprava KBC-a Rijeka prethodno se ogradila od nastupa lekarke koja je nepropisno parikirala auto tako da je zagradila vozilo Dine Budmilića.

Žustru rasprava Budimilić je snimio telefonom i plasirao na internetu, nakon čega je usledila i smena dr Šepinić.

U obrazloženju odluke o njenoj smeni se navodi da je ona "svojim istupom u javnosti naštetila reputaciji KBC-a kao sistema, čiji su zaposleni u vreme pandemije COVID-19 izloženi izuzetnim radnim naporima".


Šepićeva je, naime, u tajno snimanom videu, Budimiliću, između ostalog rekla:

"Slušaj me, dušo, ne budi hirovit. Kad ti bude slabo, srešćemo se pa ćeš biti manji od makova zrna. Ne budi tako jadan, nego budi muškarac i shvati kriznu situaciju u KBC-u. Tu ti ljudi umiru jer si ti bezobrazan".

U jednom trenutku je u svađi spomenula da je zamenica direktora bolnice i da radi u COVID-centru, što su u upravi KBC-a Rijeka odmah javno demantovali.

Ne sam da Šepićev nije zamenica direktora, već nije ni u sistemu kovid centra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija