• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr

08.12.2020

13:53

HRVATICE UHVAĆENE NA GRANICI SA FALSIFIKOVANIM PCR TESTOM IZ SRBIJE! Pokušale da izbegnu samoizolaciju!

Balkan

HRVATICE UHVAĆENE NA GRANICI SA FALSIFIKOVANIM PCR TESTOM IZ SRBIJE! Pokušale da izbegnu samoizolaciju!

Podeli vest

Vukovarska policija uhvatila je u ponedeljak tri hrvatske državljanke koje su pokušale da uđu u Hrvatsku s lažnim testovima Instituta za javno zdravlje Srbije

Devojke starosti 22 i 23 godine iz Splitsko-dalmatinske županije i 42-godišnjakinja iz Istarske županije osumnjičene su da su policajcima na graničnom prelazu Bajakovo dale lažne PCR testove, kako bi izbegle meru samoizolacije.

Proverom ispravnosti utvrđeno je da je reč o lažnim ispravama pa su uhapšene i protiv njih su podnete krivične prijave, saopštila je policija.

Vukovarsko-sremska policija i u petak je razotkrila dvojicu muškaraca te ženu koji su na graničnoj kontroli dali falsifikovane testove na covid-19 Instituta za javno zdravlje Srbije kako bi u Hrvatskoj izbegli meru samoizolacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 3 godine

Pa, javna je tajna da se to radi. Kada dobijete potvrdu; na papiru imate bar kod da skenirate, koji vodi na sajt i tamo pise da li ste pozitivni ili negativni. Ali, ne pise datum. Datum pise samo na papiru, tako da kad jednom uradite test; samo na papiru menjate datum. Ne treba photoshop, mozete cak iz paint-a. Mislim da je to namerno pusteno, sto je i ok. Ne treba ici u krajnost; treba pricati o virusu, ali ljudi moraju funkcionisati. Problem nastaje kad naletite na budalu, koja podje da se mesa u svoj posao. :-)

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija