• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

02.01.2021

10:37

RASPOP DEDEIĆ ZABRINUT ZA SVOJE STADO! Traži da se "VJERNICIMA CPC" omogući nalaganje badnjaka ispred "OKUPIRANOG" Cetinjskog manastira!

Balkan

RASPOP DEDEIĆ ZABRINUT ZA SVOJE STADO! Traži da se "VJERNICIMA CPC" omogući nalaganje badnjaka ispred "OKUPIRANOG" Cetinjskog manastira!

Podeli vest

Samoproglašeni mitropolit kanonski nepriznate takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić obratio se gradonačelniku Cetinja Aleksandru Kašćelanu dopisom u kome traži da se "vernicima Crnogorske pravoslavne crkve omogući da 6. januara na Badnji dan, nalože badnjak ispred Cetinjskog manastira"

On je istakao da, na zahtev svih klirika i vernika, tzv. Crnogorska pravoslavna crkva želi i namerava da naloži badnjak ispred Cetinjskog manastira, kako navodi, "tradicionalnoga sedišta naše crkve, od 1918. godine u okupacionome statusu, u kome se nalazi katedra Sv. Petra cetinjskoga na kojoj mi sedimo".

Foto: Public

- Tražimo i zahtevamo od Vas kao gradonačelnika Prestonice u čijem se vlasništvu nalazi, da nam obezbedite uslove, da ga 6. januara 2021. godine u tri ure poslepodne nesmetano naložimo. Od Vas kao prvoga čoveka grada očekujemo da prisustvujete njegovome nalaganju - navodi se u Miraševom pismu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 3 godine

Treba ih otjerati od tamo jel neko priznaje to Mirašovu crkvi- NIKO

POSLE SKANDALA U CRNOJ GORI Knežević podneo krivičnu prijavu
Balkan

POSLE SKANDALA U CRNOJ GORI Knežević podneo krivičnu prijavu

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, načelnika Komunalne policije Miloša Novovića, komunalnih policajaca koji su bili na dužnosti i N.N. lica

01.01.2021

16:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija