• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

31.08.2021

09:55

MANDIĆ NAJAVIO DOLAZAK NA CETINJE! Poslanici DF idu na ustoličenje mitropolita Joanikija, dočekaće i patrijarha Porfirija!

Balkan

MANDIĆ NAJAVIO DOLAZAK NA CETINJE! Poslanici DF idu na ustoličenje mitropolita Joanikija, dočekaće i patrijarha Porfirija!

Podeli vest

Poslanici Demokratskog fronta prisustvovaće cereoniji ustoličeja izabranog mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru, 5. septembra, najavio je danas jedan od lidera tog saveza Andrija Mandić

Mandić je potvrdio da su dobili pozivnice i da će prisustvovati ustoličenju mitropolita, jer je to, kako je rekao, najznačajniji događaj za Crnu Goru i SPC.

Predstavnici DF-a će biti prisutni i na dočeku patrijarha srpskog Porfirija, 4. septembra u Podgorici u Hramu Hristovog vaskrsenja.

"Dobili smo pozivnice, kao što je dobio i Zdravko Krivokapić, i smatram da nas je mitropolit zvao jer očekuje da dođemo. Bićemo i na dočeku patrijarha Porfirija", rekao je Mandić u izjavi za Pink televiziju.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija