• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2021

17:03

ESKOBAR DA POJEDE ĆEVAPE I VRATI SE U SAD! Srpska se igra vatrom, Vašington ovo neće primiti kao šalu! ŠTA ĆE REĆI DODIKU?!

Tanjug

Balkan

ESKOBAR DA POJEDE ĆEVAPE I VRATI SE U SAD! Srpska se igra vatrom, Vašington ovo neće primiti kao šalu! ŠTA ĆE REĆI DODIKU?!

Podeli vest

Premijer Republike Srpske Radovan Višković poručuje da očekuje da zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar, koji dolazi u posetu Sarajevu, pojede ćevape i vrati se u Ameriku

- Očekujem da se fino oseća u BiH, da poseti Sarajevo, da pojede ćevape i vrati se u Ameriku živ i zdrav - rekao je Višković novinarima u Istočnoj Ilidži, prenele su banjalučke "Nezavisne novine".

Prema najavi iz američke Ambasade u Sarajevu, Eskobar danas stiže u posetu BiH.

Analitičari upoziravaju da je poruka premijera srpske neodmerena i da bi mogla da proizvede ozbiljne posledice po Banjaluku. 

Oni ističu da se Srpska se igra vatrom, kao i da Vašington ovo neće primiti kao šalu!

Ikako je bilo najava da se Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik neće sastati sa Eskobarom, po svoj prilici do tog sastanka će ipak doći.

Prema najavi aktivnosti Predsedništva BiH, vidi se da su planirani odvojeni susreti Eskobara sa sva tri člana ovog organa.

BRUTALNA PORUKA MOSKVE! Ne savetujemo američkim brodovima da slede britanski razarač, SVAKA PROVOKACIJA "BIĆE UGUŠENA U KORENU"!

Eskobar bi se najpre trebao sastati sa Presedavajućim Željkom Komšićem, potom sa članom Predsedništva Šefikom Džaferovićem, a na kraju i sa Dodikom, prenosi Klix.ba. 

Podsetimo, Dodik je ranije naglasio  da bi zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijel Eskobar morao da zna da u BiH ne prolazi sila međunarodnog faktora i da se budućnost može graditi samo na osnovu Ustava BiH na koji su pristali svi narodi 1995. godine i samo ako se njeni narodi i entiteti budu borili za nju, a ne Amerikanci, Rusi, Evropljani ili visoki predstavnici.

Ukoliko Gabrijel Eskobar smatra da je kriza u kojoj se nalazi BiH izazvana da bi, kako je rekao, Milorad Dodik sačuvao moć i bogatstvo, srpski član predsedništva BiH je rekao da želi odmah da mu poruči da je "džaba dolazio".

HRVATSKA ZADUŽENIJA NEGO IKAD! Objavljena zastrašujuća brojka, dug dostigao rekordnu cifru!

Dodik je poručio da ukoliko Eskobar ne promeni optiku i ne sagleda činjenice koje su očigledne, onda će i sam doprineti atrofiji zemlje koju su i Amerikanci preko visokih predstavnika i Ustavnog suda BiH modelirali svih prethodnih godina po željama muslimana.

Inače, prethodni razgovor Dodika i Eskobara pre nešto više od mesec dana bio je veoma neugodan. Dodik je sam ispričao da je Eskobaru rekao da mu se „je*e za američke sankcije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Neće biti BiH U kojoj će dominirati muslimani a pogotovu ne nad Srbima!

milankukic

pre 2 godine

a sta misli amerika da moze stalno da ugnjetava male narode oni zaboravljaju da je Davit ubio golijata a njima se to upravo desava muslimani ce ih nauciti pameti i zato treba podržati muslimane

dodole

pre 2 godine

Aauu,još jedan sekretaricin zamenik pomoćnika,ko onaj raniji simpatični korejski lepotan.Pa dokle,bre...?

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Eskobar da pojede cevape i vrati se u sad. Kakva je to recenica, kakav smisao ima koji je to pravopis sta znaci ovo -da- u pola recenice ? U kakve su skole danasnji 'novinari' isli tko ih je ucio da pocetak (sto ovdje nije slucaj) recenica zapocinju sa -da- ?

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Fala bogu da ste napokon shvatili o kakvim budalama i kriminalcima se radi u R Srpskoj. Zbog toga narod ispasta. a nazalost i Vucic.

Hag

pre 2 godine

Dodik je USA čovjek čiji je jedini cilj uništenje RS!!!Ovo je posljednji čin njegovog zadatka! Kada će to glupi srbi već jednom da shvate???

Ako misliš da je kriza u BiH izazvana da bih ja sačuvao moć - DŽABA SI DOLAZIO!
Balkan

Ako misliš da je kriza u BiH izazvana da bih ja sačuvao moć - DŽABA SI DOLAZIO!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik naglasio je da bi zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijel Eskobar morao da zna da u BiH ne prolazi sila međunarodnog faktora i da se budućnost može graditi samo na osnovu Ustava BiH na koji su pristali svi narodi 1995. godine i samo ako se njeni narodi i entiteti budu borili za nju, a ne Amerikanci, Rusi, Evropljani ili visoki predstavnici

07.11.2021

12:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija