• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Pobjeda

18.01.2022

10:16

ŠKALJARCA UBILI DALJINSKIM UPRAVLJAČEM! Jasmin likvidiran na kućnom pragu

printscreen youtube Pobjeda

Balkan

ŠKALJARCA UBILI DALJINSKIM UPRAVLJAČEM! Jasmin likvidiran na kućnom pragu

Podeli vest

Jasmin Šahović (42), blizak "škaljarskom klanu", nastradao je u eksploziji bombe koja je aktivirana daljinskim upravljačem.

Kako prenosi crnogorski portal Pobjeda, Šahović je nastradao u blizini iznajmljene kuće u kojoj je kao podstanar živeo sa porodicom. Sumnja se da je u zločinu učestvovalo više osoba i da je ključnu ulogu imao "logističar" koji je javio bombašu da je Šahović izašao iz kuće.

- Preliminarni nalazi ukazuju da je Šahovic ubijen eksplozivom koji je aktiviran daljinskim upravljačem dok je vozilo bilo u pokretu. Sumnja se da je Šahović praćen i da je u surovoj egzekuciji učestvovalo više osoba - prenosi ovaj crnogorski portal informacije iz istrage.

Navodno, sumnja se da je eksplozivna naprava bila podmetnuta ispod sedišta vozača automobila cetinjskih registarskih oznaka.

- Šahović je bio sam u automobilu. U trenutku eksplozije, u blizini nije bilo drugih automobila. Od siline detonacije, njegovo telo izletelo je kroz šoferšajbnu i odletelo nekoliko metara dalje, a automobil je potpuno uništen - prenose mediji. Kako navode, delovi automobila, završili su u okolnim dvorištima.

Istražitelji su tokom jučerašnje dana pokušavali da skinu video zapise sa nadzornih kamera okolnih objekata kako bi se utvrdilo kretanje Šahovića i eventualno uočile osobe koje su učestvovale u likvidaciji.

- U jednom trenutku došla mu je i familija. Koliko sam čuo, valjda je sestra pokušavala da dode do tela. Plakala je i vrištala. Bilo je jezivo. Tražila je da je puste da ga vidi - ispričao je Pobjedin sagovornik.

Inače, Šahović koji navodno važi za bezbednosno interesantnu osobu, bio je hapšen zbog prevare.

Crnogorski istražitelji, navodno, ne isključuju mogućnost da je nastradao u nastavku obračuna "škaljarskog" i "kavačkog" kriminalnog klana, čiji je sukob od 2014. do danas odneo preko 50 života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija