• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

20.01.2022

10:28

TREPNI DRITANE AKO SI UCENJEN, reci šta je da te zaštitimo!

Balkan

TREPNI DRITANE AKO SI UCENJEN, reci šta je da te zaštitimo!

Podeli vest

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Aleksandar Stijović obratio se saopštenjem potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću

On je naveo da inicijativa za nepoverenje Vladi Crne Gore koju je koalicija "Crno na bijelo" juče podnela, podrazumeva da potpredsednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, nije bio zadovoljan radom Vlade, a da se do juče hvalio rezultatima rada Vlade i koristio ih za ličnu promociju.

"Doktore Dritane Abazoviću, doktorirao si na Etici, a šta smatraš da je etički bilo u ovom tvom postupku? Trepni Dritane ako si ucenjen. Ako nisi ucenjen, reci šta je da te zaštitimo, jer tvoji postupci nisu logični. Šta god da je nije vredno obraza, jer nisi izdao samo Vladu i narod, nego sve nas i posebno čoveka koji ti je verovao, koji ti je dao slobodu, koji te je cenio i kome si bio prvi saradnik. Najtragičnije od svega je to što si izdao zajedničku ideju bolje i pravednije Crne Gore", istakao je Stijović, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Foto: Beta

On je dodao da Abazović "ovo radi sada kada je izglasan budžet i kada smo postavili temelje za oporavak Crne Gore i ekonomski napredak, kada je dogovoren tekst Temeljnog sporazuma i samo je ostalo da se potpiše, svestan da je ova Vlada pokrenula sjajne ideje koje su spremne za realizaciju, a za dobro naroda".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija