• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

14.08.2022

13:10

(FOTO) DANAS SAHRANE OSMORO UBIJENIH, SUTRA ISPRAĆAJ DVE SESTRE! Ovo su SVE ŽRTVE pomahintalog masovnog ubice sa Cetinja!

Insider/pixabay

Balkan

(FOTO) DANAS SAHRANE OSMORO UBIJENIH, SUTRA ISPRAĆAJ DVE SESTRE! Ovo su SVE ŽRTVE pomahintalog masovnog ubice sa Cetinja!

Podeli vest

Žrtve masakra na Cetinju - Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi Mašan i Marko, Milan Mitrović, Goran Đurišić, kao i Dimitrije, Danica i Rajko Drecun biće sahranjeni danas

U stravičnom zločinu koji se juče dogodio na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i dvoje dece.

Nakon što je ubio tročlanu porodicu Martinović među kojima dvoje dece od 11 i osam godina i njihovu majku, Vuk Borilović, otac troje dece upao je u kuću komšija Drecuna.

Foto: Privatna arhiva

Dimitrije Drecun

Odmah je ubio Danijelu i Dimitrija Drecuna, a na pragu kuće i njihovog sina Rajka (56).

Foto: Privatna arhiva

Danica Drecun

Teško je ranio unuka i sinovca nesrećnih ljudi Aleksandra Drecuna (32). Rajko je ubijen kada je potrčao ka roditeljskoj kući čuvši pucnjavu. Porodica Drecun, Dimitrije, Danica i Rajko biće sahranjena u 16 časova u selu Ljubostinj.

Foto: Privatna arhiva

Rajko Drecun

Borilović nije poštedeo ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je pobio komšije Milana Mitrovića (37) i Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51). 

Foto: Privatna arhiva

Potom je ranio još četvoro komšija - Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga obuzda.

Foto: Privatna arhiva

Goran Đurišić

Goran Đurišić, ujak ubice Borilovića koji je stradao kada je pokušao da obuzda sestrića, biće sahranjen na Gradcu.

 

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra I Mila Radunović

Među žrtvama su i sestre Aleksandra i Mila Radunović, koje će biti sahranjene sutra na Novom groblju na Cetinju.

Policija i dalje utvrđuje okolnosti da li je smrt nastupila kao posledica teškog ranjavanja ili naknadnog ispaljivanja metka jednog građanina, na zasad neutvrđen način.

Na Borilovića je osim policije pucao i Nenad Neno Kaluđerović. Kaluđeroviću, kome je ranije suđeno u Višem sudu u Podgorici zbog ubistva, ali je on ipak oslobođen optužbi. On je takođe hapšen jer je počinio krivično delo terorizma, pošto je bio deo grupe koja je pokušala da spreči ustoličenje mitropolita Joanikija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17