• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mediji

27.08.2022

18:35

DETALJI MASOVNOG TROVANJA U CRNOJ GORI! U hitnoj završilo oko 100 turista koji su išli na izlet u Boku!

Balkan

DETALJI MASOVNOG TROVANJA U CRNOJ GORI! U hitnoj završilo oko 100 turista koji su išli na izlet u Boku!

Podeli vest

Budvanski hotel u kojem se, kako se sumnja, 96 gostiju otrovalo hranom odbacuje krivicu i tvrde da su se turisti otrovali na drugom mestu

Iz hotela su rekli da se gosti nisu otrovali hranom koju su jeli u restoranu hotela, već da su tokom jučerašnjeg dana bili na izletu u Boki na kojem su ručali, pišu Vijesti.

- Da su se gosti otrovali u našem restoranu, onda bi i ostali gosti hotela imali iste simptome. Trovanje su dobili samo oni koji su bili na izletu - tvrde iz hotela.

Gde su se tačno gosti otrovali pokazaće istraga koja je u toku, a policija je uzrokovala hranu koja se nalazi u hotelu.

Podsetimo, prema pisanju Vijesti oko 30 turista prijavilo se sinoć u službu Hitne pomoći u Budvi žaleći se da su se otrovali hranom. Sa druge strane, RTCG navodi da je taj broj mnogo veći i da se prema njihovim saznanjima otrovalo 96 turista. Opšta bolnica u Kotoru saopštila je da je primljen veliki broj turista sa stomačnim tegobama.

- Sinoć oko 22 časa u kotorsku bolnicu smo primili 30 osoba, od kojih je dosta dece uzrasta od 15-16 godina. Oni su dovezeni sa akutnim sindromom – povraćanjem. Svi su brzo zbrinuti, a jutros su ponovo odrađene laboratorijske analize. Nakon toga su jutros oko 11 časova pušteni na kućno lečenje“, rekao je portalu dana direktor kotortske bolnice dr Davor Kumburović - prenosi Dan.

Gosti su bili smešteni u hotelu koji se nalazi kod Autobuske stanice u Budvi. Predsednik Opštine Budva Milo Božović i opštinska administracija stoje na raspolaganju turistima koji su imali zdravstvene probleme, i obezbediće im, ako je potrebno, smeštaj, prevoz i sve ostalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija