• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

25.12.2022

15:47

LUDILO U HRVATSKOJ! UHAPŠEN PRIPADNIK VOJSKE, KRVNIČKI TUKAO DEDA MRAZA NA BADNJI DAN?!

Printscreen Twitter

Balkan

LUDILO U HRVATSKOJ! UHAPŠEN PRIPADNIK VOJSKE, KRVNIČKI TUKAO DEDA MRAZA NA BADNJI DAN?!

Podeli vest

Društvenim mrežama se širi snimak brutalnog prebijanja mladića obučenog u Deda Mraza u Slavonskom Brodu

Na snimku se vidi mladić obučen u Deda Mraza kako leži na putu. Kada je mladić pokušao da ustane, prišao mu je drugi mladić i snažno ga udario nogom u glavu. Nakon toga udareni mladić pada bez bez svesti na asfalt.

"Pijani mladić vređao policiju"

Danas se ponovno oglasila policija koja u saopštenju navodi da je dojavu o tuči više osoba dobila juče oko 15:15.

"Na mesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave, te su zatekli 21-godišnjaka koji je pod uticajem alkohola od 1,82 promila, vređao policijske službenike, zbog čega je uhapšen uz upotrebu sile", piše policija.

Protiv mladića policija je podnela optužni predlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dodaju da njemu "sledi dalje kriminalističko istraživanje vezano za kazneno delo Učestvovanje u tuči".

Mladić teško povređen

U Opštu bolnicu u Slavonskom Brodu javio se drugi 21-godišnjak koji je učesnik tuče, kod kojeg je konstatovana teška telesna povreda, te je nakon ukazane lekarske pomoći pušten kući.

"Policijski službenici su operativni radom došli do saznanja i priveli više osoba starosti od 20, 23, 20 i 22 godine, nad kojima traje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela Učestvovanje u tuči. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju činjenica i okolnosti", pišu iz policije.

 

Napadač je vojnik. Oglasio Ministarstvo odbrane Republike Hrvatske

Podsetimo, prema neslužbenim informacijama, u tuči je učestvovao i pripadnik Hrvatske vojske, a iz Ministarstva obrane najoštrije su osudili incident te su od Vojne policije zatražili da preduzmu istragu. 

"Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu."

"Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje preduzimanje svih zakonom propisanih mera i radnji kako bi se rasvetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH", poručio je MORH u svom odgovoru za portal Index.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija