• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2023

18:54

BOSANAC OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU U SAD! Husein uhvatio ženu u prevari, ubio nju i ljubavnika, pa pokušao da pobegne u BiH

Printscreen

Balkan

BOSANAC OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU U SAD! Husein uhvatio ženu u prevari, ubio nju i ljubavnika, pa pokušao da pobegne u BiH

Podeli vest

Ubio je svoju ženu i njenog ljubavnika u spavaćoj sobi.

Husein Suljanović, stanovnik Sjedinjenih Američkih Država porijeklom iz Bosne i Hercegovine, osuđen je na doživotni zatvor zbog ubistva supruge Adrijane Perez i njenog ljubavnika Omara Santamarije Ruiza.

Dvostruko ubistvo Suljanović je izvršio u oktobru 2018. godine u Hjustonu, gde je imao porodičnu kuću. Američki mediji prenose da je Suljanović bio vozač kamiona.

Prevaru je otkrio postavljanjem kamera u porodičnu kuću i pratio sva dešavanja dok je bio odsutan. Na ovaj način je otkrio ljubavnu vezu svoje žene.

Ubio je svoju ženu i ljubavnika u njihovoj spavaćoj sobi. Nakon što su čuli pucnjeve, probudila su se Suljanovićeva deca.

Suljanović je nagovorio najstarijeg sina da tela prenese u Luizijanu. Telo supruge i majke bačeno je u šumu, dok je telo ljubavnika bačeno u reku, nedaleko od Baton Ruža.

Njegov sin je priznao krivicu i prošle godine je osuđen na pet godina zatvora.

Nakon ubistva, Suljanović se sa decom preselio u Meksiko Siti, gde je ostao sve dok nije čuo da je optužen za ubistvo supruge i njenog ljubavnika.

Tada je Suljanović pokušao da pobegne u Bosnu i Hercegovinu, ali je uhvaćen u Londonu i izručen SAD.

- Ovaj čovek je ubio dve osobe, među kojima i majku njegove dece. On je pokušao da pobegne iz zemlje i tako izbegne odgovornost - rekao je javni tužilac.

- Svi znamo da nasilje u porodici može da eskalira u ubistvo i zato je važno da se u ovakvim slučajevima dostigne pravda za žrtve - dodala je ona.

Nakon osmodnevnog suđenja, Suljanović je proglašen krivim za teško ubistvo i automatski je osuđen na doživotni zatvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija