• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

02.05.2023

09:43

"OVO JE ČUDO!" Pogledajte reakciju vladike Metodija kada se Milatović pojavio u Murinu na obeležavanju godišnjice NATO zločina! (VIDEO)

Printskrin Facebook/Berane online

Balkan

"OVO JE ČUDO!" Pogledajte reakciju vladike Metodija kada se Milatović pojavio u Murinu na obeležavanju godišnjice NATO zločina! (VIDEO)

Podeli vest

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, prisutvovao je u Murinu obeležavanju godišnjice NATO bombardovanja ove varošice i položio venac na spomenik nedužnim žrtvama, a dočekao ga je episkop budumljansko-nikšićki Metodije.

Vladika nije mogao da sakrije uzbuđenje, da se posle ovoliko godina u Murinu našao predsednik Crne Gore.

- Ovo je čudo! Ovo je zaista čudo! Ovo su izgleda neka sretna vremena došla, da je na ovo mesto došao predsednik Crne Gore. A ovde je ustvari nama mesto, među njima svima... Ovo je zaista čudo - ponovio je episkop dok se srdačno rukovao i izljubio sa novim predsednikom Jakovom Milatovićem.

Oduševljenje nisu krili ni građani, koji su na povike episkopa Metodija uzvraćali sa: "Daće Bog!"

Ovo je prvi put da crnogorski predsednik dođe na obeležavanje godišnjice stradalima u NATO bombardovanju.

Milatović je poručio da je ovde prvenstveno došao kao čovek, a onda i kao novoizabrani predsednik da oda počast nevino stradalim žrtvama i da se na neki način izvini u ime države Crne Gore na prethodnom maćehinskom odnosu prema ovakvom danu i prema ovoj velikoj žrtvi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija