• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf

09.07.2024

08:46

(VIDEO) Nestvarna akcija spasavanja! Čovek upao u živo blato, umalo stradali i vatrogasci!

Printscreen

Balkan

(VIDEO) Nestvarna akcija spasavanja! Čovek upao u živo blato, umalo stradali i vatrogasci!

Podeli vest

Prava drama odigrala se juče pred zoru kod Kumanova, uz obalu Pčinje, kada je muškarac ostao zaglavljen u mulju, koje ga je vuklo kao živo blato. Akcija spasavanja trajala je satima, a u "živo blato" upali su i vatrogasci.

Spasioci su izašli na teren oko 4 sata ujutru, a sve do 7 trajala je akcija spasavanja čoveka kojeg je jedan pecaroš čuo da doziva pomoć. Ispostavilo se da je čovek zagazio u mulj, a kako je pokušavao sam da izađe, mulj ga je vukao sve dublje i dublje, kao živo blato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Скопје1 / Skopje1.mk (@skopje1mk)

Kada su vatrogasci stigli, situacija je delovala gotovo dramatično. Čovek je bio u blatu već do ramena i tonuo sve dublje. Vidno iscrpljen od batrganja pretio je da potone na dno. Srećom, vatrogasci su hitno reagovali i sa konopcima krenuli ka njemu, ali su i sami umalo postali žrtve živog blata, jer su svi počeli da tonu. Srećom, kanap i prisebnost čitavog tima je na kraju sve izvukla žive i zdrave na čvrsto tlo.

Nesrećni čovek, koji je satima bio zaglavljen u blatu gotovo je izgubio svest od iscrpljenosti. Njega su lekari Hitne pomoći hitno morali da transportuju u bolnicu. Kako nisu mogli sa daskom, na kojoj je ležao iscrpljen čovek, da se probiju do puta, ljudi su sa sekirama sekli grane kako bi mogli da se probiju.

Kako javljaju lokalni mediji, na kraju su stigli na vreme u bolnicu. Iako vidno iscrpljen i potresen, čovek je van životne opasnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi!
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi!

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!
Fudbal

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!

Velike promene u reprezentaciji Engleske! Poznati stručnjak Geret Sautgejt podneo je ostavku na mesto selektora vicešampiona Evrope, svega dva dana nakon poraza od Španije u finalu šampionata Starog kontinenta.

16.07.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija