• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2015

12:48

UŽAS U BRAZILU Devojčicu žestoko izujedale pirane (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Vesti

UŽAS U BRAZILU Devojčicu žestoko izujedale pirane (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Podeli vest

Čamac u kome se nalazila šestogodišnja Adrilija Munjiz prevrnuo se usled nevremena na reci Rio Maicuru Monte Alegreu u Brazilu, nakon samo nekoliko sekundi devojčicu su okružile pirane i nanele joj teške povrede od kojih je preminula posle par trenutaka

Adrilja Munjiz (6), preminula je nakon što su joj pirane pojele, bukvalno, svo meso s nogu u trenutku kada se čamac u kom se ona nalazila potonuo u nevremenu.

Devojčica je bila u čamcu sa bakom kod koje je došla na odmor. Baka je pokušala da spasi unuku, ali nije uspela. Sumnjalo se da se udavila, ali kada je telo izvučeno iz vode, policija je zatekla stravičan prizor. 

diariomatanorte.com.br

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
leea55555555566

pre 6 godina

Jadna djevojčica i njena obitelj. Bila je mlada da umre. Podržavam njenu obitelj koja vjerovatno jako pati....

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija