• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2015

14:32

(PRESLATKI VIDEO) MA, KO ŠIŠA VOJNU DISCIPLINU, ona je videla svog tatu!

Vesti

(PRESLATKI VIDEO) MA, KO ŠIŠA VOJNU DISCIPLINU, ona je videla svog tatu!

Podeli vest

Devet meseci ova mala devojčica nije videla svog tatu, jer je bio na Srednjem istoku. Toliko ga se uželela da nije marila što je u toku vojni prokol i kad ga je ugledala među vojnicima, odmah mu je potrčala u zagrljaj

Usred vojne parade za dobrodošlicu u centru pažnje našla se jedna devojčica koja je napustila svoje mesto i potrčala prema jednom od vojnika.

Poručnik Danijel Ogelsbi bio je odsutan devet meseci od kuće i njegova ćerka Karas nije više želela da čeka da bi ga zagrlila.

Skočila je sa sedišta, pretrčala preko sale i zgrabila svog tatu za noge, a on se sagnuo, zagrlio je i rekao joj da se vrati na svoje mesto.

Vojnici su se u Kolorado upravo vratili sa treninga u Kuvajtu, gde su obučavani za borbu protiv pripadnika Islamske države.

(VIDEO) FILMSKI PRIZOR Devojčica se igra sa 14 nemačkih ovčara

PRESLATKO Kako je mala carica ukrala svu pažnju na venčanju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Nije trebala ćerka, ne, - nego tata da se vrati na ... "svoje mesto"..!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija